Afbeelding bij artikel
Blog dylan haegens
Datum
11 oktober 2022

Dylan Haegens en Marit Brugman zijn getrouwd

In 2019 vroeg Dylan zijn grote liefde Marit al ten huwelijk. Tijdens de opnames van zijn internetsoap “Cliffhanger” die plaats vonden in ons wedding palace ging Dylan op één knie.  Marit, die als klein meisje al van haar trouwdag droomde zij “Ja”.

Benieuwd naar het aanzoek? Je kunt hier de video bekijken.

Blog dylan haegens
Blog dylan haegens

Inmiddels zijn we drie jaar verder en heeft het paar het huwelijk al twee keer uit moeten stellen vanwege de pandemie. Gelukkig was op maandag 10 oktober dan eindelijk de dag daar en stapte Dylan & Marit in het huwelijksbootje.

Dylan en Marit zijn met enige regelmaat in ons wedding palace om filmpjes op te nemen of om kleding voor events door te passen. Vooral Marit voelt zich altijd helemaal thuis tussen de collectie jurken. Wij zijn dan ook heel trots dat ze voor de belangrijkste outfits die ze ooit zullen gaan dragen,  ook hun weg naar Koonings weer hebben weten te vinden. Het paar zag er stralend uit in hun trouwpak en trouwjurk!

Marit droeg een prachtig design door Ramona Koonings. De aansluitende jurk met bijzonder kanten design en sleep is echt een plaatje. Het keyhole rugpant en de glitters in de stof maakt de jurk een echte showstopper. 

En ook Dylan was op zijn knapst in zijn pak die uiteraard helemaal matcht met de trouwjurk. Het groene pak gecombineerd met wit overhemd en stropdas geven Dylan een tijdloze, elegante look. 

Ben jij op zoek naar het trouwpak waar jij een verpletterende indruk mee gaat maken? Onze stylistes weten precies wat voor pak goed past bij de trouwjurk van jouw aanstaande. Komen jullie als paar jullie trouwkleding uit zoeken dan zorgen we natuurlijk dat jullie elkaar niet zien maar de stylistes goed op de hoogte blijven van jullie keuzes zodat er geen mis match kan worden gemaakt.

Blog dylan haegens
Blog dylan haegens

Ben jij ook zo onder de indruk van Marit’s trouwjurk? Dan zijn deze trouwjurken uit onze collectie misschien wel wat voor jou!

Berta bridal

Kom net als dit prachtige paar naar ons Weddingpalace om met jouw persoonlijke styliste jouw trouwpak of trouwjurk te zoeken. Wij zorgen dat jullie net zo zullen stralen als Dylan & Marit!

Maak hier je afspraak