Afbeelding bij artikel
Blog Ramona Koonings Couture
Datum
14 februari 2023

Ramona Koonings Couture
Collectie 2024

Op deze Valentijnsdag presenteren wij vol trots en liefde de nieuwe collectie Ramona Koonings Couture. Met deze vierde collectie trouwjurken staat Ramona Koonings, eigenaresse van Koonings The weddingpalace weer aan het roer van haar eigen unieke trouwjurkenlijn. Ook deze collectie laat zich weer kenmerken door prachtige, romantische, sexy en trendy jurken. 

Ook deze nieuwste collectie is het resultaat van Ramona's jarenlange ervaring en kennis. Ze weet als geen ander naar wat voor trouwjurk bruiden op zoek zijn. Deze ervaring zorgt met de nieuwste trends in de bridalfashion weer voor een sprankelende nieuwe collectie. Samen met haar designteam heeft Ramona een lijn ontworpen voor bruiden die een statement willen maken op hun trouwdag. Elke jurk heeft een uniek design met de meest indrukwekkende details.

Bekijk hier de collectie

Blog Ramona Koonings Collectie
Ramona Koonings Couture Trouwjurk KN2334 Parma
Ramona Koonings Couture Trouwjurk KN2342 Manchester
Ramona Koonings Couture Trouwjurk KN2348 Berlijn plus size

De laatste trends in bruidsmode komen allemaal terug in de designs van de Ramona Koonings Couture collectie. We zien veel jurken met een split, statement mouwen, 3D-bloemen en glittertule. Allemaal designs die er voor zorgen dat de bruid het stralende middelpunt zal zijn. Door de variatie in silhouetten is er voor elk type bruid een passende bruidsjurk. Ramona en haar designteam vinden het belangrijk dat elke bruid kan trouwen in een Ramona Koonings Couture jurk. Een groot deel van de trouwjurken is er dan ook in een curvy model. Voor deze curvy trouwjurken is er rekening gehouden met het verstevigen van baleinen en het verhogen van bijvoorbeeld het decolleté en de rug. Dit allemaal zonder de look en de feel van de trouwjurk te verliezen. 

De Ramona Koonings Couture collectie is net als iedere bruid: uniek en prachtig.