Afbeelding bij artikel
Blog Ramona Koonings Couture
Datum
14 februari 2023

Ramona Koonings Couture
Collectie 2024

Op deze Valentijnsdag presenteren wij vol trots en liefde de nieuwe collectie Ramona Koonings Couture. Met deze vierde collectie trouwjurken staat Ramona Koonings, eigenaresse van Koonings The weddingpalace weer aan het roer van haar eigen unieke trouwjurkenlijn. Ook deze collectie laat zich weer kenmerken door prachtige, romantische, sexy en trendy jurken. 

Ook deze nieuwste collectie is het resultaat van Ramona's jarenlange ervaring en kennis. Ze weet als geen ander naar wat voor trouwjurk bruiden op zoek zijn. Deze ervaring zorgt met de nieuwste trends in de bridalfashion weer voor een sprankelende nieuwe collectie. Samen met haar designteam heeft Ramona een lijn ontworpen voor bruiden die een statement willen maken op hun trouwdag. Elke jurk heeft een uniek design met de meest indrukwekkende details.

Bekijk hier de collectie

Blog Ramona Koonings Collectie
Ramona Koonings Couture Trouwjurk KN2334 Parma
Ramona Koonings Couture Trouwjurk KN2342 Manchester
Ramona Koonings Couture Trouwjurk KN2348 Berlijn plus size

De laatste trends in bruidsmode komen allemaal terug in de designs van de Ramona Koonings Couture collectie. We zien veel jurken met een split, statement mouwen, 3D-bloemen en glittertule. Allemaal designs die er voor zorgen dat de bruid het stralende middelpunt zal zijn. Door de variatie in silhouetten is er voor elk type bruid een passende bruidsjurk. Ramona en haar designteam vinden het belangrijk dat elke bruid kan trouwen in een Ramona Koonings Couture jurk. Een groot deel van de trouwjurken is er dan ook in een curvy model. Voor deze curvy trouwjurken is er rekening gehouden met het verstevigen van baleinen en het verhogen van bijvoorbeeld het decolleté en de rug. Dit allemaal zonder de look en de feel van de trouwjurk te verliezen. 

De Ramona Koonings Couture collectie is net als iedere bruid: uniek en prachtig.

 

Maak kans op een Ramona Koonings trouwjurk t.w.v. €1000!

Om de lancering van deze nieuwe collectie te vieren geven wij aan 3 lucky brides €1000 om te besteden aan een Ramona Koonings Couture trouwjurk. 

Ben jij een echte "Ramona-bruid" en zie jij jezelf trouwen in één van de prachtige nieuwe designs? Maak dan vóór 15 mei 2023 een afspraak voor het passen van een trouwjurk uit Ramona's collectie. Jouw pasafspraak zal plaats vinden in de sprookjesachtige showroom van Ramona. Jij en je entourage worden ontvangen met een glaasje bubbels en slaag je voor jouw jurk ontvang je een prachtige persoonlijke schets van jouw trouwjurk. Als Ramona beschikbaar is zal ze zelf ook aanwezig zijn om jou te adviseren.

Voor elke bruid ligt er één van de volgende prijzen klaar:

 • Een Koonings goodie
 • Een voucher t.w.v. €250 te besteden aan een Ramona Koonings Couture trouwjurk
 • Ligt er voor jou een gouden envelop klaar tijdens jouw pasafspraak? Gefeliciteerd! Dan ben jij één van de drie lucky brides die €1000 voor haar Ramona Koonings Couture trouwjurk wint. 

Lees hieronder de voorwaarden en wat je moet doen om aan deze actie deel te nemen.

Maak een afspraak

Blog Ramona Koonings Couture

Wat moet je doen:

 • Maak een pasafspraak vóór 15 mei 2023 (de afspraak moet ook voor 15 mei 2023 plaats vinden)
 • Stuur ons een persoonlijk bericht via Instagram of Facebook met een screenshot van jouw afspraakbevestiging en een berichtje dat je voor de Ramona Koonings collectie komt

Maak hier een afspraak

Voorwaarden Koonings "Ramona Koonings Couture actie"

 • De Ramona Koonings Couture actie loopt van 14 februari 2023 tot 15 mei 2023 
 • De afspraak moet voor 15 mei 2023 plaats vinden
 • Alle bruiden die tussen 14 februari en 15 mei een afspraak maken voor het passen van een Ramona Koonings Couture trouwjurk worden exclusief ontvangen in de Ramona Koonings showroom en ontvangen een glaasje bubbels tijdens de pasafspraak
 • Wanneer de Ramona Koonings showroom al besproken is op de gewenste tijd en datum door een andere bruid wordt je ontvangen in onze VIP ruimte. Mocht dat ook niet haalbaar zijn wordt er in overleg gekeken naar een andere ruimte of een andere datum/tijd.
 • Bruiden die een afspraak maken moeten kenbaar maken dat zij komen voor het passen van een Ramona Koonings Couture jurk. 
 • Drie bruiden ontvangen tijdens de afspraak ook een gouden envelop met hierin een voucher t.w.v. €1000 te besteden aan een Ramona Koonings Couture trouwjurk.
 • De prijs is gebonden aan de winnaars en kan aan niemand anders geschonken worden
 • De prijs is niet in te wisselen voor contanten
 • De prijs is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of waardencheques 
 • De prijs is niet geldig op accessoires
 • De prijs is inwisselbaar op de dag van aanschaf van een Ramona Koonings Couture trouwjurk
 • Met deelname aan deze actie geef je toestemming aan Koonings The Weddingpalace om video's en/of foto's van je te maken. Deze beelden kunnen gebruikt worden op de social media van Koonings The Weddingpalace (Er worden nooit beelden gemaakt tijdens het passen of dragen van een trouwjurk)