Married at first sight

De RTL4-kijkcijferhit wordt al verschillende seizoenen uitgezonden en iedere keer weer reizen de bruiden in het diepste geheim af naar Deurne om samen met hun entourage en een cameraploeg de droomjurk uit te zoeken. Wat er ook gebeurt aan het altaar, ze hebben ieder geval al een keer ‘ja’ gezegd! Maar vinden zij naast de ware jurk ook de ware liefde?

MAFS
Blog MAFS Laura
Blog MAFS Paula

Married At First Sight seizoen 9

Op dinsdag 16 januari 2024 is het weer zo ver. Dan kunnen we allemaal weer genieten van een nieuw seizoen Married At First Sight! Malou en Jantine zijn twee van de stoere bruiden die dit seizoen met een onbekende match in het huwelijksbootje stappen. Beide dames wisten de weg naar Koonings The Wedding Palace te vinden en slaagden voor de trouwjurk van hun dromen. Wil jij alles weten over de trouwjurken van onze MAFS bruiden? Bekijk dan onze blog pagina.

Blog MAFS Malou
Married at first sight

Married at first sight seizoen 8

Ook dit jaar verschijnen bruiden uit Married At First Sight (MAFS) weer met een Koonings jurk aan het altaar. Dit nieuwe seizoen gaat beginnen om 3 januari. En dit jaar kun je niet één maar twee keer per week naar het nieuwste seizoen kijken. En we hebben nog een nieuwtje waar de klokken van gaan luiden: in de eerste week verschijnen er maar liefst drie afleveringen! Wil jij op de hoogte blijven van alle afleveringen, leuke backstage beelden zien en alles te weten komen over de trouwjurken van de MAFS-bruiden? Volg dan onze Married At First Sight blog!

Bekijk de trailer van MAFS seizoen 8 hier:

Married at first sight seizoen 7

Drie bruiden die hun ja-woord geven in het RTL4-programma Married At First Sight (MAFS) hebben hun droomjurk gevonden bij Koonings! In het zevende seizoen van deze kijkcijferhit maken jullie kennis met deze kanjers. 

In Married At First Sight geven twee wildvreemde elkaar het ja-woord. Ze trouwen, gaan op huwelijksreis en wonen een week samen. De door de wetenschap aan elkaar gekoppelde stellen kunnen zo snel uitvogelen of ze voor elkaar bestemd zijn, of dat hun huwelijk geen lang leven beschoren is.

Het liefdesavontuur is terug te kijken op videoland.

Mafs
MAFS

Op zoek naar de perfecte jurk

In het diepste geheim, maar vergezeld door hun entourage en de camera’s van het programma zijn drie bruiden van dit seizoen in september 2021 hun droomjurk in Deurne komen uitzoeken. Romy en Ramona hadden er hun handen vol aan, want waar normaalgesproken een jurk zo’n 8 tot 12 maanden voor de trouwdag wordt uitgezocht, hadden deze bruiden nog maar enkele weken te gaan tot hun grote dag. Een hele uitdaging, maar de stylisten van Koonings zijn niet voor één gat te vangen. Ben jij benieuwd in welke jurken onze MAFS-bruiden hun echtgenoot hebben ontmoet? Dat zie je in de eerste uitzendingen van Married At First Sight.

Bekijk hier de trailer van MAFS seizoen 7