Activiteiten

Activiteiten

Speciale momenten bij Koonings

Onze werkwijze, ruimtes, de ambiance: bij Koonings is veel te beleven en wij vinden het dan ook de meest dankbare taak om speciale momenten voor onze gasten te creëren. Voor aanstaande bruiden, maar ook voor andere geïnteresseerden hebben we een aantal activiteiten en arrangementen samengesteld die jouw bezoek aan Koonings nóg mooier maken.

VIP

Voor bruiden die de zoektocht naar hun droomjurk van begin tot eind als genietmoment willen ervaren. Met een glaasje champagne word je opgewacht door één van onze stylistes. Een torentje vol heerlijke hapjes staan voor jou en jouw entourage klaar. Ontdek onze privé champagnebar, betreed je eigen catwalk en ga op zoek naar jouw droomjurk terwijl je omringd bent door trouwjurken!

Ga naar de VIP pagina

Fun passen

Heb jij nog geen ring om jouw vinger schitteren, maar wil je de beleving van het passen van een trouwjurk weleens meemaken? Samen met jouw vriendinnen, collega’s of zussen ervaar jij dit magische gevoel (en ontdek je alvast wat jouw stijl is!). 

Meer informatie over fun passen

Rondleiding

Open de Koonings deuren en laat je meenemen in de wereld van bruidsmode. Loop door de verschillende op thema ingerichte ruimtes vol trouwjurken en ontdek alle ins & outs van ons vak.

Lees alles over de rondleiding

Babyshower

Jouw zwangere vriendin verrassen met de babyshower van haar dromen? Dat kan natuurlijk in de sprookjesachtige setting van Koonings.

Lees hier alles over de mogelijkheden

Kinderfeestje

Is jouw zoon of dochter jarig en wil jij een spetterend kinderfeestje voor jouw kind? Dat kan perfect in ons paleis!

Lees alles over het kinderfeestje