Afbeelding bij artikel
Koonings MAFS nieuw seizoen
Datum
29 november 2023

NIEUW SEIZOEN MAFS!

Oh yes, we kunnen het eindelijk bekend maken! Pak jouw agenda erbij want een nieuw seizoen van Married At First Sight gaat weer van start en dat is over niet al te lange tijd al.

Het nieuwe jaar begint namelijk wel heel erg goed. Omcirkel dinsdag 16 januari - 20.30 uur in jouw agenda want dan is de allereerste aflevering van Married At First Sight 2024 te zien. In de weken die volgen is het nieuwe seizoen van MAFS elke dinsdag- en woensdagavond te zien. Twee avonden per week dus heerlijk genieten van ongemakkelijke, mooie en liefdevolle momenten. En natuurlijk worden de afleveringen ook nog uitgezonden bij Videoland.

In het populaire realityprogramma MAFS worden singles aan elkaar gematcht. Ze hebben elkaar nog nooit eerder gezien en worden aan elkaar gekoppeld door wetenschappelijk onderzoek. De deelnemers worden door een team van experts aan elkaar gekoppeld. Ze zien elkaar dus voor het allereerst op hun eigen bruiloft. Spannend!

Koonings MAFS Carlo Boszhard
Koonings Married At First Sight

En we mogen nóg meer verklappen. Zo mogen wij alvast vertellen dat wij meerdere bruiden weer hebben mogen kleden voor één van de meest bijzondere dagen van hun leven. Meerdere MAFS bruiden zullen dus schitteren in een Koonings trouwjurk.

En dat is nog niet alles. Er is namelijk een nieuw element toegevoegd aan het datingprogramma. We krijgen namelijk ook stukjes uit de interviews met de deelnemers te zien. Deze interviews hebben plaatsgevonden tijdens de testdagen. Op deze manier krijgen we nog iets meer een inkijkje in de persoonlijkheid en de achtergrond van de MAFS kandidaten.

Married at First Sight 2024 is vanaf dinsdag 16 januari om 20.30 uur te zien op RTL 4.