Ruim assortiment bruidsmode bij Koonings

Een trouwjurk met een simpel en elegant silhouet of juist een uitbundige jurk met de meest prachtige details? Vintage, romantisch, kleurrijk of sexy? Koonings the Wedding Palace heeft een enorm assortiment aan trouwjurken in elke stijl. Onze ervaren stylisten weten bovendien precies hoe jij de jurk vindt waarin je op je mooist bent. Terwijl jouw entourage achterover leunt op onze heerlijke banken, zorgen wij ervoor dat jij de droomjurk vindt voor je meest mooie dag.

Koonings foto
Bruid

Trouwjurken voor ieders budget

Stap in onze showrooms en ervaar hoe je steeds door een andere stijl omringd wordt door de meest mooie jurken. Dompel je onder in de wereld van Ladybird, Enzoani, Demetrios, Rembo Styling, Marylise, Modeca, Nicole en Pronovias en vind jouw jurk in de mooie en hoogwaardige collecties. Bekijk hier alvast onze bruidsjurken.

Bekijk onze collectie trouwjurken

Maak jouw bridallook compleet

De perfecte schoenen voor onder je jurk, een ketting die jouw neklijn siert of een haaraccessoire dat schittert in de zon: een jurk is pas af met bijpassende accessoires. En ook die vind je in ons trouwpaleis. 

Ga naar accessoires

De ultieme trouwbeleving
onder één dak

 

MAAK EEN AFSPRAAK