Kinderen

Kinderen

Kinderen

Voor kleine prinsen en prinsessen heeft Koonings een shop vol met de mooiste bruidsmeisjes- en bruidsjonkerskleding. Ook voor andere bijzondere gelegenheden zoals communie of doop vind je bij ons een collectie pakjes en jurkjes óf laat je een outfit helemaal op maat maken.

Bruidsmeisjes & bruidsjonkers

Bruidsmeisjes
Bruidsjonker
Bruidsjonker

Bruidsmeisjes

Wat is er nou mooier dan als bruid je grande entrée te maken met een bruidsmeisje? Voor jou uitlopend over het gangpad draagt ze een jurkje in dezelfde stijl of kleur als jij. Houd de tissues maar binnen handbereik want tranen gegarandeerd! Om in dit mooie moment alles op elkaar af te kunnen stemmen hebben wij behalve onze bruidsmode ook een collectie bruidsmeisjesjurkjes en accessoires. Liever een unieke outfit? Het is bij ons ook mogelijk om een eigen ontwerp te laten maken.

Bekijk de collectie

Bruidsjonkers

Speciaal voor de jongens hebben wij een collectie pakjes, maar leuker is misschien nog wel dat je bij ons een outfit kunt samenstellen waarin de stof van de bruidegom terug komt. Zo hebben we al prachtige voorbeelden gezien van jongens die hetzelfde giletje dragen als de bruidegom. Maak snel je afspraak en informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk de collectie

Communie

Doet je kind zijn of haar eerste communie? Dan ben je vast en zeker bezig met alle voorbereidingen voor deze feestelijke dag. Een mooie outfit die je je nog lang zult herinneren mag natuurlijk niet ontbreken. Shop uit onze collectie of laat een uniek ontwerp maken speciaal voor jouw zoon of dochter.

Klik hier voor meer informatie

Doop

Doopsel

Het doopsel is een bijzondere gebeurtenis samen met jullie kindje, omringd door familie en vrienden. Veel ouders die bij ons komen zoeken naar kleding voor hun baby die goed past bij dit speciale moment. Bij ons vind je doopjurkjes of -pakjes in de mooiste stoffen, maar ook vestjes, rompertjes en sokjes. Kom langs of maak een afspraak om de collectie te bekijken.

Doop
Doop
Doop

Kinderfeestje

Wil jij jouw eigen sprookje beleven bij Koonings? Vier je kinderfeestje bij ons en jij voelt je de hele dag een echte prinses!

Klik hier voor meer informatie

De ultieme trouwbeleving
onder één dak

 

MAAK EEN AFSPRAAK