Gast & Gala

Gast & Gala

De juiste outfit voor ieder feest

Als moeder van de bruid, getuige op een bruiloft of genodigde van een ander belangrijk event wil jij er op je mooist uit zien. Bij Koonings vind je een grote collectie gelegenheidskleding voor mannen en vrouwen.

Koonings Gala Moeder van de Bruid Bruiloftsgast

Damesmode bij Koonings

Zoek je een speciale jurk als gast op een bruiloft? Je vindt een grote collectie jurken voor bruiloften bij Koonings. Ook speciaal voor de moeder van de bruid hebben wij een selectie kleding in ons aanbod. Zo is Linea Raffaelli al jaren een geliefd merk onder onze klanten. Neem gerust een kijkje als u mee bent tijdens een afspraak van de bruid of maak uw eigen afspraak zodat we in alle rust met u mee kunnen kijken bij onze uitgebreide moedervandebruid collectie.

Bekijk de damesmode collectie

Koonings Avondmode Galakleding Cocktailkleding Linea Raffaelli 171-648-01
Koonings Avondmode Galakleding Cocktailkleding Toi Elegance 21259
Koonings Avondmode Galakleding Cocktailkleding Linea Raffaelli 181-526-01

Gala & Cocktail

Ben je op zoek naar een bijzondere outfit voor een gala of ander evenement? Bij ons vind je een ruime keuze aan avondjurken en gala jurken voor diverse dresscodes. Merken als Tarik Ediz, Chic & Holland en Pronovias: the Party Edit sieren onze avondkleding afdeling. Bezoek onze winkel om onze exclusieve gala jurken collectie te passen. 

Bekijk de avondmode collectie

Koonings Flowergirls

Flowergirls bij Koonings

Speciaal voor jouw vriendinnen hebben wij een unieke bruidsmeisjes collectie ontworpen: Flowergirl dresses. Een collectie van cocktail- en avondjurken die allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden. Verschillende kleuren, silhouetten en stijlen, zodat iedere groep vriendinnen de juiste combinatie kan maken.

Lees meer over de Flowergirls

Koonings bruidsmeisje flowergirl
Koonings bruidsmeisje flowergirl
Koonings bruidsmeisje flowergirl

Herenmode bij Koonings

Mannen kunnen bij ons terecht voor kostuums en pakken, ook als zij geen bruidegom zijn. Best men, getuigen of bruiloftsgast? Of gewoon op zoek naar een mooi pak voor iedere andere, feestelijke gelegenheid? We hebben voor iedere gelegenheid een bijpassend kostuum, overhemd of pantalon.

Bekijk de herenmode collectie

Mannelijke bruiloftsgasten

Overgewaaid vanuit Amerika: de best men. Een eretitel die gedragen wordt door jouw beste vriend, broer of neef. De best men is vergelijkbaar met de maid of honour en er is daarom een grote rol weggelegd voor deze persoon. Een mooi pak is dan ook zeker op zijn plaats. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak en wij helpen jou en jouw bridalparty graag.

Koonings best men
Koonings Bruiloftsgast Heren
Koonings Herenmode Bruiloftsgast
Koonings Herenmode Gast

De ultieme trouwbeleving
onder één dak

 

MAAK EEN AFSPRAAK