Rondleiding

Rondleiding

Stap in de wereld van Koonings

 

Ook als je niet gaat trouwen zijn er diverse manieren om kennis te maken met ons trouwpaleis. Onze werkwijze, ruimtes, de ambiance: vaak krijgen wij de vraag of het mogelijk is een kijkje achter de schermen bij Koonings te krijgen. Speciaal voor zakelijke en particuliere gezelschappen is er nu een rondleiding in ons trouwpaleis.

Stap in de wereld van Koonings

Beleef een uniek kijkje achter de schermen

Bij aankomst staat één van onze stylistes jullie al op te wachten, klaar om je alle ins & outs te laten zien. First stop: een overheerlijke kop koffie mét home made gebak in ons restaurant Ineke’s. Op deze plek start je jouw Koonings tour in de voor ons zo kenmerkende ambiance van bruidsmode. Terwijl je door Koonings loopt gaan duizenden jurken aan je voorbij, verdeeld in de verschillende shop-in-shops waar je steeds omringd wordt door een andere stijl. Dompel je onder in de wereld van Ramona Koonings Couture of Demetrios waar designs vol pracht en praal vertegenwoordigd zijn of beleef juist de botanische atmosfeer van Rembo of Marylise. Een insta-proof kiekje maak je meteen in de daarvoor speciaal ingerichte hoekjes.

Koonings Demetrios Showroom
Koonings Pronovias Showroom

Ontdek de veelzijdigheid van onze missie

Door naar het theater, dat zich elk seizoen vult met duizenden mensen voor onze exclusieve modeshows en netwerkevents. Onze styliste vertelt je alles wat je wilt weten over deze front-row belevenis in de bruidswereld, waar de nieuwste trends en inspiratie een drijvende kracht voor ons team en onze bruiden vormen. Want we zijn alleen tevreden als we het allerbeste in onze bruiden naar boven brengen. Ook onze hair- en beautysalon mag daarom niet ontbreken in jouw rondleiding. Hier zie je hoe visagie en onze behandelingen voor lichaam, gezicht en haar ons aanbod voor bruiden en niet-bruiden compleet maken. En uiteraard mag ook onze heren afdeling daarin niet ontbreken. 

Ladybird showroom bij Koonings
Iedere showroom heeft zijn eigen stijl en thema
Modeca showroom bij Koonings
Maak een foto op een van de vele fotoplekjes
Paskamer bij Koonings
Je past altijd in een privé pasruimte met jouw entourage
Koonings Say Yes to the Dress Benelux

Bezoek de set van Say Yes to the Dress

Ben jij groot fan van ‘Say Yes to the Dress’ Benelux met Fred van Leer?

Natuurlijk slaan we de ruimte waar deze populaire TLC-serie wordt opgenomen niet over wanneer je bij ons bent. Misschien loop je Ramona Koonings of één van onze stylisten tegen het lijf terwijl je je in het ultieme Say Yes! Moment van Fred van Leer waant.

Ontdek de Koonings wereld

De rondleiding wordt gehost door Ramona Koonings of één van onze top stylistes. Aan het einde ben je op de hoogte van alles wat met bruidsmode te maken heeft en een set insta plaatjes rijker! Vergeet ons vooral niet te taggen als ze live gaan, zodat ook wij kunnen nagenieten van jouw belevenis. Meer informatie of een rondleiding boeken? Vul nu het contactformulier in.  

Ga naar het contactformulier

Wij komen zo vaak langs het Koonings paleis gereden. Het is echt heel leuk om te zien wat zich nu achter die deuren afspeeld.Hans, 5 september 2022

Informatie Koonings rondleiding
Interactieve rondleiding
Ruimte voor vragen
Koffie en/of thee met huisgemaakte zoete amuses
Voorafgaand of erna tafelen of dineren bij Ineke's is uiteraard op aanvraag en je kunt mailen naar info@koonings.com
Minimale groepsgrootte vanaf 15 personen
Kosten op aanvraag