Fun passen

Trouwjurken passen voor de lol

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe een trouwjurk jou zou staan maar ligt er nog geen aanzoek in het verschiet? Bij ons kun je nu ook fun passen: een unieke beleving voor een groep vrouwen. 

Ervaar het gevoel van trouwjurken passen

Op zoek naar de perfecte activiteit voor een vriendinnendag of vrijgezellenfeest? Met ons funpas arrangement is hilariteit gegarandeerd. Door een van onze stylistes worden jullie ontvangen met een glaasje bubbels en huisgemaakte friandises. Afhankelijk van het aantal personen kunnen jullie daarna 1 of 2 uur onbeperkt trouwjurken passen. Deze speciale selectie aan trouwjurken bevindt zich in een daarvoor speciaal ingerichte ruimte waar jullie alle ruimte hebben om te bewegen en lol te maken. Combineer jullie funpas arrangement met een bezoekje aan onze beauty- en hairsalon of ons restaurant voor een compleet dagje uit.

Koonings foto
Fun passen bij Koonings
Fun passen bij Koonings
Koonings funpassen
Koonings Auto Fun pas vriendinnendag

Maak de dag helemaal compleet!

Luxe auto service

Jullie worden opgehaald in één van onze luxe auto’s. Onze limousine is perfect voor een groepje vriendinnen. Wil je samen met jouw beste vriendin of zus een dagje Koonings beleven? Dan is onze Rolls Royce een hele goede (en chique!) optie.  
 

Maak het onvergetelijk!

Beauty- en hair salon & restaurant

Op aanvraag zijn er verschillende upgrades bij jullie bezoek te boeken. Zo kan jullie haar en make-up van te voren gedaan worden in onze beauty- en hairsalon en kun je na het fun passen high tea’en of high winen in ons roze restaurant Inekes, gelegen op de eerste verdieping van Koonings.

Koonings Beauty Restaurant Fun passen

Met hoeveel personen mogen we jullie verwelkomen?

 

1-2 personen 3-5 personen 6-8 personen
Maandag tm vrijdag Maandag tm vrijdag Maandag tm vrijdag
Eén uur een styliste tot de beschikking Eén uur een styliste tot de beschikking Twee uur een styliste tot de beschikking
Ontvangst met een glaasje bubbels
Daarna koffie en/of thee in combinatie met lekkere friandises
Ontvangst met een glaasje bubbels
Daarna koffie en/of thee in combinatie met lekkere friandises
Ontvangst met een glaasje bubbels
Daarna koffie en/of thee in combinatie met lekkere friandises
Duur: 1 uur Duur: 1 uur Duur: 2 uur
Kosten:
1 persoon - €100
2 personen - €65 per persoon
Kosten:
€35 per persoon
Kosten:
€40 per persoon
Ruimte om een persoon entourage mee te nemen per passende klant Geen ruimte om entourage mee te nemen Geen ruimte om entourage mee te nemen


Heb je een afspraak gemaakt maar ben je toch verhinderd? Dan vinden wij het fijn als je de afspraak 24 uur van tevoren afzegt door contact met ons op te nemen. Je kunt tot 24 uur van te voren kosteloos jouw afspraak verzetten. Wil je de afspraak helemaal annuleren? Dan zijn wij genoodzaakt om hiervoor administratiekosten in rekening te brengen. Deze kosten zijn €100.

Reserveer hier het leukste vriendinnenuitje!

Laat ons weten wanneer je komt en vergeet niet je eventuele upgrades erbij te vermelden.
 

Boek jouw funpas arrangement