Enzoani

Enzoani

Enzoani

- showroom binnen Koonings -

De collecties van Enzoani worden gekenmerkt door het prachtige, exclusieve kant dat het merk zelf ontwerpt. Alleen de beste stoffen en materialen worden gebruikt, waaronder Swarovski kristallen. De bruidsjurken zijn uniek en worden met de hand ontworpen en gemaakt.

Enzoani trouwjurk

Binnen de collecties van Enzoani ligt het accent op traditie en elegantie. Het merk staat erop dat iedere bruid zich mooi voelt in haar jurk. Daarom werkt men samen met wereldberoemde designers en zeer ervaren coupeuses om zo in de top van de bruidswereld actief te zijn. Kwaliteit en de perfecte pasvorm staan bij dit merk altijd voorop. Enzoani is uitgegroeid tot een toonaangevend bruidsmodemerk. Het designhuis vindt zijn roots in Amerika, maar is vandaag de dag in een ruim aantal landen te vinden.

Koonings Enzoani Showroom
Koonings Enzoani Showroom
Koonings Enzoani Showroom
Koonings Enzoani Showroom

Chique met een moderne twist

De ruimte van Enzoani in ons Koonings paleis heeft zwarte accenten wat de trouwjurken éxtra laat opvallen. De ruimte heeft bovendien een eigen paskamer. Pas jouw droomjurk en laat deze daarna aan jouw entourage zien op het podium in het midden van de ruimte.

Koonings Trouwjurk Enzoani Sheryl
Koonings Trouwjurk Enzoani Silvia
Koonings Trouwjurk Enzoani Summer

Ben jij een Enzoani bruid?

Bekijk de collectie van Enzoani