Onze nieuwe herenzaak,
jouw ultieme trouwbeleving

Onze herenzaak is volledig vernieuwd zodat we jou de meest bijzondere trouwbeleving kunnen bieden tijdens jouw afspraak. 
 

Maak jouw ervaring compleet

Op 10 december 2023 hebben we de deuren van onze nieuwe herenzaak geopend! Een zaak vol met de allernieuwste trouwpakken. En dat is niet alles. Want in de nieuwe herenzaak vind jij ook ons gloednieuwe Italiaanse restaurant Roberts Trattoria.

Geniet samen met jouw entourage aan de bar van een goed glas whisky. Neem plaats aan tafel voor een uitgebreide aperitivo. Of zie jouw pizza knapperig worden in de unieke pizza oven. Kom jij bij Koonings trouwpakken passen? Dan geniet je van een bijzonder moment in aanloop naar jouw grote dag.
 

Maak jouw afspraak

Koonings herenzaak Roberts Trattoria

Kom jij trouwpakken passen in de nieuwe herenzaak?

Stap binnen bij de herenafdeling van Koonings. Hier kun jij ongestoord trouwpakken passen met jouw best men. Terwijl jouw entourage achterover leunt, ga jij met een van onze stylisten op zoek naar jouw droompak. Ga je voor een modern trouwpak in een hippe kleur als groen of blauw? Of voor een klassiek kostuum met unieke barokprint? De mogelijkheden zijn eindeloos. En jouw droom is onze missie.
 

Maak hier jouw afspraak

Ruime collectie trouwpakken bij Koonings

We verwelkomen jou als bruidegom graag bij Koonings. Onze collectie pakken bestaat uit moderne pakken van vooraanstaande merken, waaronder Immidiate, Wilvorst en Guglielmo. Bij die laatste is het mogelijk om jouw pak helemaal zelf samen te stellen.
 

Bekijk onze collectie trouwpakken

Koonings herenpakken
Koonings koppel

The perfect match

Heeft jouw aanstaande haar jurk bij Koonings gevonden? Of hebben jullie samen een dagje Koonings op de planning staan? Wat leuk! Onze stylisten kunnen ervoor zorgen dat jij en jouw aanstaande perfect bij elkaar matchen, zonder dat jullie elkaars trouwoutfits al zien. De styliste rent graag die extra meters op en neer om ervoor te zorgen dat jullie ieder in jullie eigen stijl, maar passend bij elkaar, aan het altaar verschijnen.