Lijstjes afvinken

Vanaf deze maanden ga je dat steeds meer doen! Je hebt al zoveel informatie en inspiratie opgedaan, dat je steeds meer keuzes definitief kunt maken, zelfs de eeuwige twijfelaars onder ons!

Huwelijksnacht

Misschien heb je het al geboekt, misschien heb je nog een aantal opties open. In deze maand is het belangrijk dat je je huwelijksnacht definitief gaat boeken. Of je nu kiest voor een nacht op de locatie van je trouwfeest, je droombestemming of gewoon lekker thuis; zorg ervoor dat je alles hebt geregeld, zodat in het bed stappen, nog het enige is dat je hoeft te doen! Ben je nog opzoek naar een luxe honeymoon suite? De Event management Group heeft prachtige luxe suits op zijn locaties!

Hoe plan je een geslaagde huwelijksnacht

 • Heb geen verwachtingen. Zoals we al eerder hebben besproken heb je een lange dag achter de rug. Waarschijnlijk ben je heel moe en heb je misschien ook wel een paar drankjes op. Houd er rekening mee dat een huwelijksnacht 9 van de 10 keer niet is zoals in de film. Jullie geluk zal echt niet afhangen van deze éne nacht, er komen er nog zoveel meer.
 • Boek upgrades, zoals een late checkout of een fles bubbels.
 • Vertrek iets eerder van het feest om samen nog volop van jullie suite te kunnen genieten. Wat dacht je van een heerlijk bad samen. Dit mag natuurlijk ook in de ochtend. 
 • Late night trek? Bestel roomservice en heb een pizzaparty in bed! 
 • Zorg ervoor dat alle spullen die je nodig hebt al op jullie kamer aanwezig zijn. Deze kunnen jullie brengen of bijvoorbeeld de ceremoniemeester laten doen. 
 • Veel bruidsparen zorgen ook dat ze alle enveloppen mee naar de suite nemen. Lekker ongegeneerd jullie cadeautip tellen is echt het allerleukst in jouw onderrok en lingerie en in zijn losgeknoopt hemd en sokken! ;-)
Mailreis 3 maanden
Mailreis 3 maanden

Versturen uitnodigingen

Gastenlijst; check! Adressenlijst; check! Uitnodigingen; check! Envelopppen; check! Postzegels; check! Het is eindelijk tijd om je uitnodigingen te versturen! Ah! Het komt nu echt steeds dichterbij! LEUK! 

TIP: Koop postzegels op tijd, of laat ze personaliseren. Postzegels worden steeds een beetje duurder.

Bruidsschoenen aanschaffen

Niet geheel onbelangrijk zijn de schoenen waarin jij naar het altaar zult lopen! Deze ga je nu aanschaffen. Waarschijnlijk heb je al een paar op het oog - we blijven allemaal wel een beetje shoe-addicts. Het is belangrijk dat je je schoenen aanschaft, voordat je jurk volledig op maat gemaakt wordt. De hakhoogte is namelijk leidend voor de lengte van je jurk! Nice to know!

Mailreis 3 maanden

Trouwjurk fitting

Met je trouwschoenen in je tas en vlinders in je buik ga je deze maand ook naar de fitting van je jurk. Vandaag wordt je jurk weer gepast en afgespeld zodat deze perfect op jouw mooie lichaam gaat passen! Vandaar ook de schoenen - niemand wil een jurk die te lang of te kort is, nietwaar! Daarnaast kun je je jurk ook volledig afstijlen met de mooiste accessoires zoals sieraden, sluiers en haaraccessoires.

Waar moet je aan denken tijdens deze afspraak?

 

Bruidslingerie

Heb je de juiste bruidslingerie al gevonden? Neem deze dan mee naar je afspraak. Door deze lingerie al te dragen, zie je gelijk of de lingerie mooi past onder de jurk en kan de jurk perfect afgestemd worden op de lingerie.

Trouwschoenen

Ook je trouwschoenen zijn essentieel tijdens het afpassen van je jurk. De hakhoogte is namelijk bepalend voor de lengte van de jurk. Heb je nog geen trouwschoenen? Neem dan een paar mee met een gelijke hakhoogte die je zou willen dragen of shop ze tijdens je afspraak bij Koonings.

Hoe voel je je in de jurk?

Deze bruidsjurk draag je natuurlijk de gehele dag en op veel verschillende momenten. Je moet er fijn in kunnen bewegen, lopen, zitten, dansen en zoenen. Dan moet je jezelf wel prettig voelen in je jurk. Liever een antislip randje op je offshoulder mouw? Vraag ernaar! Kriebelt het kant of zit de jurk net iets te strak bij de billen? Geef het aan! Alleen zo kun jij zorgeloos genieten van je trouwjurk op jullie grote dag.

Mailreis 3 maanden

Put a ring on it

Kijk, een huwelijk zonder ringen is als een taart zonder slagroom - dat werkt gewoon niet. Je wilt deze verbintenis natuurlijk vereeuwigen en bezegelen met een mooie trouwring. En laten we eerlijk zijn, het is ook wel een heel fijn gevoel! Trouwringen zijn er in alle soorten en maten en het is belangrijk dat jullie trouwringen vinden die perfect bij jullie als persoon passen. Je draagt deze tenslotte nog de rest van je leven! De perfecte match voor trouwringen vinden doe je zo:

mailreis 3 maanden

Zo vind je de perfecte trouwring

Heb je nog geen trouwring gevonden? Christian Bauer maakt prachtige, unieke en luxe trouwringen. Vraag bij de juwelier naar de mogelijkheden.

 • Ga op onderzoek uit op internet, maar ook offline. Zoek naar iets dat jullie beide mooi vinden, en mooi bij elkaar past. Vaak zie je ook dat de trouwring past bij de verlovingsring van de bruid.
 • Houd je aan je budget.
 • Heb je een leverancier gevonden, kijk dan eens of je wat ringen kunt gaan passen. Zo zie je de kwaliteit goed én of het soort ring mooi bij jullie past.
 • Ben je van plan nog wat kilootjes te verliezen of te winnen? Houd hier rekening mee, soms veranderen je handen en vingers mee. Zonde als de ring tijdens de ceremonie niet past.
 • Bedenk of jullie de ring willen laten graveren.

Tip van de weddingplanner

Zorg dat je in deze maand weer samenzit met je weddingplanner om zo alle laatste details goed af te stemmen.

Mailreis 3 maanden