Afbeelding bij artikel
Koonings Say Yes to the Dress Seizoen 7
Datum
08 november 2022

Say Yes To The Dress

"Body confident"

In deze aflevering helpen Fred, Ramona, Meike en Tove 3 bruiden die met hun body confidence anderen willen inspireren. Iedereen is mooi op zijn of haar eigen manier en een trouwjurk moet dat gevoel benadrukken!

Marjolein

Marjolein is dan wel jong, maar ook een echte powervrouw. Toen ze 5 jaar oud was is haar lichaam voor 65% verbrand. Een gebeurtenis die Marjolein heeft getekend voor het leven, maar ziet dit niet perse als iets negatiefs. Haar brandwonden hebben haar gemaakt tot wie ze nu is. Dit hoort bij haar. Marjolein inspireert graag anderen door te laten zien dat je jezelf moet accepteren zoals je bent. Met haar krachtige verhaal heeft Marjolein een blijvende indruk op Ramona achter gelaten en zij helpt Marjolein dan ook erg graag met het vinden van de juiste jurk.

Marjolein is op zoek naar een jurk waarin ze haar brandwonden kan omarmen en waarin ze zichzelf op haar allermooist kan voelen. Ze wil graag een jurk met mouwen maar wel mouwen die nog wat van haar huid laten zien. Uiteindelijk zei Marjolein "YES" tegen een prachtige A-lijn jurk uit de Ramona Koonings Couture collectie. De mouwen geven door de 3D bloemen een krachtig statement, net als deze prachtige bruid!

 

Blog SYTTD

Ben jij net als Marjolein verliefd op deze trouwjurk? Dan zijn deze jurken misschien wel wat voor jou!

Blog SYTTD demetrios
Blog SYTTD ladybird
Blog SYTTD Enzoani
Blog SYTTD

Rilana

Deze zelfverzekerde bruid is trots op haar curves en die wil ze dan ook laten zien! Rilana is twee jaar geleden begonnen als curvy model en heeft een internationale modellenwedstrijd gewonnen. Ze heeft er dan ook haar levensmissie van gemaakt om zo veel mogelijk mensen een positieve mindset te geven. Om dit te bereiken is ze zelfs een eigen community begonnen! De inspiratie hiervoor is voortgekomen uit het verlies van haar broer die is overleden aan de gevolgen van kanker. Rilana is een schoon voorbeeld van een krachtige vrouw en daar hoort een passende trouwjurk bij! 

Ze zoekt daarom een sexy mermaid jurk mét mouwtjes. Uiteindelijk zei Rilana "YES" tegen een prachtige jurk van Enzoani. Ons atelier heeft voor Rilana de jurk helemaal naar wens gemaakt door er mouwtjes aan te zetten. En zoals jullie op de foto's kunnen zien straalde deze prachtvrouw in haar "body confident" trouwjurk!

 

 

Ben jij op zoek naar een jurk in dezelfde stijl als de jurk van Rilana? Bekijk dan deze jurken uit onze collectie eens. 

Blog SYTTD
Blog SYTTD
Blog SYTTD

Say Yes To The Dress is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op TLC

Wil jij net als de bruiden uit Say Yes To The Dress bij Koonings jouw trouwjurk vinden? Maak dan snel een afspraak. Onze stylistes staan voor je klaar! 

Maak een afspraak