Afbeelding bij artikel
Koonings Say Yes to the Dress Seizoen 7
Datum
08 november 2022

Say Yes To The Dress

"New beginnings"

Fred helpt in deze aflevering samen met onze stylistes Romy en Francoise drie bruiden waarvoor hun bruiloft een nieuwe fase in hun leven markeert. Miranda, Christa en Lotte hebben allemaal een bijzonder verhaal en gaan op zoek naar een trouwjurk die hun "New beginning" eer aan doet. 

Miranda

Miranda heeft 1 ding met zichzelf afgesproken: "ik trouw nog één keer en daarna doe ik het nooit meer". Miranda is namelijk eerder getrouwd geweest. Als er iemand is die haar kan adviseren bij het vinden van haar droomjurk dan zijn dat Fred & Romy wel. Miranda gaat trouwen met haar grote liefde Rob, met wie ze eigenlijk een "tweede nieuw begin" aangaat. Miranda en Rob hadden namelijk al eens verkering toen ze 16 waren en hebben elkaar jaren later weer gevonden. Miranda is de eerste keer in een groene jurk het huwelijksbootje in gestapt. Dit keer trouwt ze wel graag in het wit en vooral een bohemian stijl vindt ze erg leuk. Miranda heeft ook meteen het idee dat ze een broekpak wil passen. Iets waar Fred zich niet helemaal in kan vinden. Miranda staat er gelukkig ook voor open om jurken te passen. Ze maakt tussendoor nog eventjes een uitstapje naar een broekpak maar trekt al snel de conclusie dat dat toch niet is wat ze wil. Na een turbulente zoektocht komt Miranda toch terug op de liefde voor de eerste jurk die ze heeft gepast. Uiteindelijk zei ze "Yes" tegen een prachtige jurk van White One. De trouwjurk heeft een kanten bovenlijfje met charmante boothals. Het prachtige kant op het lijfje combineert mooi met de soepelvallende rok (met split!) en geeft de "boho-feel" waar Miranda zo naar op zoek was. 

Blog SYTTD

Ben jij net als Miranda ook een bohemian bruid? Dan zijn deze trouwjurken misschien wel wat voor jou! 

Blog SYTTD ladybird
Blog SYTTD herve paris
Blog SYTTD white one
Blog SYTTD

Lotte

Lotte heeft een heftige periode achter de rug. Ze heeft een jaar geleden hersenletsel opgelopen en is daarvan nog steeds aan het revalideren. Haar bruiloft is voor Lotte dan ook echt een nieuw begin. Ze zegt daarover: "Ik wil met de bruiloft vieren dat ik er nog ben en dat ik er zo goed vanaf ben gekomen. Dat we met ons gezin opnieuw kunnen beginnen, want ik ben niet meer degene die ik was voor mijn hersenletsel". Haar verloofde Robin en haar kinderen zijn haar steun en toeverlaat. Net als haar entourage die trots verteld dat het kijken naar Say Yes To The Dress voor Lotte een enorme motivatie is geweest tijdens haar revalidatie. Fred en Romy helpen Lotte bij het vinden van de droomjurk die ze verdiend. De eerste jurk die Lotte aantrekt is geen succes. Ze wil hem eigenlijk meteen uit. Wanneer ze de tweede jurk aantrekt voelt het voor Lotte al meteen beter. Na wat kritisch commentaar van haar entourage én na het aan proberen van een andere jurk komt Lotte toch terug bij de tweede jurk. Styliste Romy gebruikt nog wat van haar magie en speldt wat extra kant op de bandjes waarna het voor Lotte duidelijk is. Dit is haar jurk! Lotte zei "Yes" tegen een prachtige jurk van Enzoani. De jurk heeft een prachtig kanten lijfje met diepe V hals en customized bandjes. En speciaal voor Lotte zal er ook nog een split in de rok worden gemaakt. Dit is de jurk waar Lotte van droomde en ook haar entourage zag hoe ze er in straalt! 

Ben jij op zoek naar een jurk in dezelfde stijl als de jurk van Lotte? Bekijk dan deze jurken uit onze collectie eens. 

Blog SYTTD Nicole Milano
Blog SYTTD Rebecca ingram
Blog SYTTD

Christa

Christa beleefde 12 jaar geleden al haar eerste huwelijk, maar dit huwelijk met haar grote liefde Colin voelt echt als een nieuw begin. Christa weet goed naar wat voor jurk ze op zoek is. Ze wil graag een jurk met een split en wil verder niet te veel "poespas" aan haar trouwjurk. Kortom: compleet wat anders dat de grote jurk met kraag en zwarte applicaties die ze tijdens haar eerste huwelijk droeg.  Styliste Francoise gaat samen met Fred op zoek naar de perfecte jurk voor Christa. De eerste jurk die ze past is het niet en wordt dus ook niet aan haar entourage geshowd. De tweede jurk bevalt al wat beter maar haar entourage vond toch wat Christa wat extra "Vavavoom" in haar jurk kon gebruiken. Als Christa vervolgens een bijzondere jurk van Modeca aantrekt gaan de waterkranen open. De hele entourage is in tranen, maar tegelijkertijd ook niet voor één gat te vangen. Want toch denkt iedereen dat het nog beter kan. Na nog een jurk te passen komen ze toch terug op de tweede jurk. Christa past hem nog eens en dan gaat het ook bij haar dagen, dit is haar trouwjurk! Christa zei "Yes" tegen een prachtige trouwjurk van Modeca. De jurk heeft een sexy split in de rok, prachtige applicaties in het lijfje en capejes aan de schouders die de look helemaal af maken. 

Blog SYTTD

Ben jij ook onder de indruk van Christa's trouwjurk? Dan vind jij onderstaande jurken uit onze collectie misschien ook heel mooi!

Blog SYTTD Cosmobella
Blog SYTTD
Blog SYTTD Randy Fenoli

Say Yes To The Dress is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op TLC

Wil jij net als de bruiden uit Say Yes To The Dress bij Koonings jouw trouwjurk vinden? Maak dan snel een afspraak. Onze stylistes staan voor je klaar! 

Maak een afspraak