Afbeelding bij artikel
Blog SYTTD
Datum
12 november 2022

Maak kennis met say yes to the dress styliste Meike

Meike maakt dit seizoen haar debuut als styliste in Say Yes To The Dress. Deze jonge spring-in-het-veld werkt inmiddels al 2 jaar bij Koonings als styliste en receptioniste. Misschien herken je haar ook wel als één van onze modellen. Regelmatig wordt ze door ons in een jurk gehesen voor fotoshoots. Meike weet dus als geen ander hoe het voelt om een jurk aan te hebben. We stellen haar graag verder aan je voor! 

Blog SYTTD

Wat is de grootste blunder die je bent begaan op de werkvloer?

"Ik ben perongeluk ooit een nulletje vergeten bij het verkopen van een jurk. Deze jurk was €14.000 i.v.p. de €1400 die ik dacht dat hij zou kosten. Ik moest dat daarna natuurlijk nog wel even uitleggen aan de bruid. Op zo'n moment ben je wel echt even aan het blunderen, haha!" 

Welke bekende persoon zou jij nog graag eens willen kleden?

"Dat is een hele goede vraag waar ik een heel simpel antwoord op heb: Beyoncé!"

Mijn grootste blunder? Ik ben ooit een nulletje vergeten bij de prijs van een jurk. Dat moest ik natuurlijk nog wel even uitleggen aan de bruid.

 

Blog SYTTD

Is er een moment geweest met een bruid die je altijd bij zal blijven?

"Ja absoluut. Het gaat dan niet over 1 specifieke bruid. Regelmatig komen er bruiden binnen die een bepaald silhouet jurk op het oog hebben met als reden om lichaamsdelen te "verstoppen". Ze zijn dan bijvoorbeeld prachtig curvy maar willen dat niet laten zien in een strakke jurk. Ik vraag dan wel eens of ze het goed vinden als ik één strakke jurk bij ze aan mag trekken met de belofte dat ze de jurk niet hoeven te laten zien aan hun entourage als ze dat niet willen. Als ze dan vervolgens helemaal zelfverzekerd de deur uit lopen met een strakke jurk dan heb ik mijn doel wel bereikt. Niet omdat het die strakke jurk is geworden, het mag natuurlijk ook die A-lijn jurk zijn waar ze in eerste instantie naar op zoek was. Maar dat ik bij heb mogen dragen aan dat zelfverzekerde gevoel, daar word ik heel blij van!"

Waar droom jij van?

"Ik zou graag mijn eigen kledinglijn beginnen speciaal voor lange vrouwen"

Wat maakt jou het meest gelukkig?

"Ik ben het meest gelukkig als ik tijd doorbreng met mijn familie en vrienden"

Wat wilde je vroeger worden?

"Ik wilde vroeger heel veel worden, haha! Ik wilde eigenlijk altijd iets met dieren doen. Ik wilde vroeger een boerderij en nu ben ik dus styliste in een bruidsmodezaak. Totaal wat anders, haha! Maar nu moet ik zeggen dat ik die boerderij nu ook niet meer zou willen."

Say Yes To The Dress is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op TLC

Wil jij net als de bruiden uit Say Yes To The Dress bij Koonings jouw trouwjurk vinden? Maak dan snel een afspraak. Onze stylistes staan voor je klaar! 

Maak een afspraak