Afbeelding bij artikel
Koonings Ramona Koonings
Datum
22 februari 2022

Collectie 2023:
Ramona Koonings Couture

Het creëren van de meest unieke trouwjurken. Dat is wat Ramona voor ogen had toen ze met haar designteam begon met het ontwerpen van haar allernieuwste collectie. In de 2023 collectie vindt de zelfverzekerde bruid alles om een statement te maken tijdens haar trouwdag. De jurken hebben veel sprankelende elementen zoals: glittertule, designer mouwen, een sexy hoge split en nog heel veel meer bijzondere details. Ramona haar nieuwste collectie is fantastisch ontvangen door de pers en de bruidswereld.  

Ramona heeft vorig jaar een geweldig lief zoontje gekregen genaamd Robert. Om de collectie extra bijzonder te maken, beginnen alle namen van de jurken dan ook met de letter R. Het was een geweldig proces waarbij veel aandacht is besteed aan kleine details. Van het ontwerpen naar het kiezen van de mooiste stoffen, het plaatsen van de applicaties en steentjes tot aan het uitkiezen van de namen. Hoe bijzonder is het om bruiden te zien schitteren in deze sprookjes achtige jurken. Uniek en nergens anders ter wereld te verkrijgen.

De Ramona Koonings collectie lanceert op de bijzondere datum van 22-02-2022. Exclusief bij Koonings! Wil jij ook voor het ‘wow-effect’ gaan op de mooiste dag van jouw leven? 

Maak een afspraak

Koonings Trouwjurk Ramona Koonings Couture KN2103 Reason
Koonings Trouwjurk Ramona Koonings Couture KN2107 Reminder plus size
Koonings Trouwjurk Ramona Koonings Couture KN2115 Rising