Afbeelding bij artikel
Blog MAFS seizoen8
Datum
24 januari 2023

Paula & Remco geven elkaar het ja-woord

In deze aflevering geeft "onze eerste Koonings bruid" het ja-woord aan haar onbekende match. Paula & Remco stappen in het huwelijksbootje. Ondertussen lijk in het mooie Italië een knipperlicht-relatie te zijn begonnen tussen Martijn & Nicole. We maken ook kennis met weer een fantastisch nieuw stel: Laura & Cathalijne. Twee bruiden die ook hun trouwjurk bij Koonings hebben mogen uitzoeken!

Blog_MAFS_Remco_Paula

Remco overleefde in de vorige aflevering de keuring van zijn aanstaande schoonmoeder. In deze aflevering van Married At First Sight zagen we of hij de keuring van zijn aanstaande bruid Paula door is gekomen. Dat is uiteindelijk natuurlijk het belangrijkste. Hoewel het een mooi stel is lijken de eerste momenten tussen de bruid en bruidegom toch wat koeltjes te verlopen. We zien twee lieve mensen waar toch nog een enorme afstand tussen lijkt te zitten. Naar mate de ceremonie vordert wordt die afstand letterlijk steeds groter want bruid Paula gaat steeds verder van bruidegom Remco af zitten. Desondanks zeggen de twee wel "ja" tegen elkaar en tegen het liefdesexperiment. Maar ook expert Patrick was de afstandelijkheid tussen de twee opgevallen. Tijdens de fotoshoot kwam het stel ook nog niet echt los en ook de vrienden en familie waren volgens expert Patrick niet meteen enthousiast. Zou dit de eerste mis-match zijn. Wij hopen dat Remco en Paula elkaar nog weten te vinden, want ze vormen samen een prachtig plaatje!

Wichian en Loes zitten samen in een heerlijke bubbel. Ze zijn aangekomen op hun huwelijksreis-bestemming en zijn enorm onder de indruk van waar ze de komende dagen mogen verblijven. Wat is dit stel toch goed in uitspreken naar elkaar hoe leuk ze het vinden. Ze spreken samen over hun toekomstdromen en die liggen echt perfect op één lijn: huisje, boompje, beestje. Of zoals Loes zegt: "lekker burgerlijk". Belangrijk is ook dat zowel Loes als Wichian aangeven dat ze willen werken voor hun relatie. Wat een toppers! Wij hopen dat de rest van hun avontuur op deze voet verder gaat. 

Blog MAFS Wichian Loes
Blog MAFS Martijn Nicole

We kunnen niet anders dan Martijn en Nicole ook in deze blog weer even te bespreken. Laten we eerlijk zijn, naast alle andere stellen waarbij alles van een leien dakje lijkt te lopen, zorgen deze twee wel voor spektakel! Waar ze elkaar in de vorige aflevering niet meer konden uitstaan zien we Martijn en Nicole elkaar deze aflevering weer in de armen vliegen. In de ochtend lijkt alles weer koek en ei tussen de twee. Nicole is op het aanbod van Martijn ingegaan en ze zijn samen een hapje gaan eten. Ze hebben een goed gesprek gehad en besloten om met een schone lei te beginnen. Ze geven elkaar een kans. Een vriendschappelijk potje karten staat op het programma. Wij houden even onze adem in als de twee moeten beslissen wie er naar het karten rijdt. Uiteindelijk kruipt Nicole achter het stuur, niet wetende dat dit weer voor een bommetje gaat zorgen tussen de twee. Het stel heeft een hele gezellige middag maar diezelfde avond wordt er weer op tenen getrapt. Nicole krijgt te horen dat Martijn zich niet veilig voelt bij haar in de auto. Hij zegt haar simpelweg dat hij haar een slechte chauffeur vindt. Iets dat Nicole (als rij-instructeur) natuurlijk woedend maakt. Wat volgt is een glas rode wijn in Martijn zijn gezicht en weer een knallende ruzie. Waar gaat het toch heen met deze twee? In de preview van de volgende aflevering zien we alweer dat ze aardig tegen elkaar kunnen doen. Wat een spanning! 

Married At First Sight is elke dinsdag en woensdagavond om 20.30 uur te zien op RTL4

Wil jij net als de bruiden uit Married At First Sight bij Koonings jouw trouwjurk vinden? Maak dan snel een afspraak. Onze stylistes staan voor je klaar! 

Maak een afspraak