Afbeelding bij artikel
Blog MAFS seizoen8
Datum
14 februari 2023

Allemaal in hetzelfde schuitje

De koppels van Married At First Sight betreden allemaal weer in een nieuwe fase. De huwelijksreizen zijn bijna allemaal afgerond en het eerste groepsdiner staat op de planning. Het groepsdiner is een nieuw onderdeel van MAFS. Alle koppels komen bij elkaar voor een diner om hun ervaring met elkaar te bespreken. Ze zitten immers allemaal in hetzelfde schuitje. Maar tijdens dit eerste groepsdiner komt de groep er al snel achter dat er één koppel het schuitje al heeft verlaten...

Patricia en Stephan zijn nog maar net aangekomen op de bestemming van hun huwelijksreis en meteen na het betreden van hun hotelkamer komen de vragenkaartjes al tevoorschijn gehaald. Zonder enige terughoudendheid bespreekt het stel wat ze aantrekkelijk of sexy vinden. Die openheid en spontaniteit blijft er dus wel in zitten. Patricia valt normaal gesproken op een heel ander soort man maar het karakter van Stephan maakt dat ze hem wel erg leuk vindt. Stephan draait niet om de hete brei heen en blijft herhalen hoe veel hij onder de indruk is van Patrica. Terwijl alle andere koppels aan het eerste groepsdiner zitten hebben zij nog geen enkel idee dat er ergens in Sevilla nog een happy koppel rondloopt dat zich bij de groep zal voegen. Laten we hopen dat Stephan en Patricia ook een krachtig koppel in dit liefdesexperiment gaat worden.

Blog MAFS
Blog MAFS

Op dit moment zijn Paula en Remco wel het meest besproken koppel. Helaas kent dit stel meer downs dan ups en waar het vorige week nog wat beter leert te gaan zien we in deze aflevering vooral weer heel veel ongemakkelijke momenten. Remco en Paula gaan samen naar een mooi Italiaans stadje om te shoppen. Iets waar Paula volgens Remco al sinds het begin van de huwelijksreis om vraagt en waar zij volgens hem wel wat enthousiaster om mag zijn. Waar het stel in de vorige aflevering nog wel liet zien dat ze er voor willen gaan zien we nu twee mensen die totaal geen interesse lijken te hebben in de ander. De huwelijksreis komt ten einde en het stel kan terug naar huis. Wie weet brengt wat rust in hun eigen omgeving wat goede inzichten. 

Laura en Cathalijne hebben hun eerste gesprek met expert Anne. Ze hebben beide uitgesproken dat ze verliefd zijn maar hebben allebei ook wel een klein beetje angst dat het "to good to be true" is. Laura ziet ook wel een uitdaging als ze na de huwelijksreis weer thuis zijn. Het stel is samen in een avontuur gestapt ook vanaf moment 1, 24/7 samen geweest. In hun eigen omgeving zullen ze toch echt bewust tijd voor elkaar moeten maken, dan wordt het niet meer voor ze geregeld. Het gaat nu allemaal zo vanzelf dat het voor Laura en Cathalijne belangrijk is dat ze wel blijven werken aan hun relatie. Expert Anne is erg blij met wat ze ziet bij dit mooie koppel. Ze vindt het knap hoe ze de verdieping al op hebben gezocht en dat ze zich al zo bewust zijn van wat voor valkuilen ze tegen zouden kunnen komen. 

Blog MAFS

Married At First Sight is elke dinsdag en woensdagavond om 20.30 uur te zien op RTL4

Wil jij net als de bruiden uit Married At First Sight bij Koonings jouw trouwjurk vinden? Maak dan snel een afspraak. Onze stylistes staan voor je klaar! 

Maak een afspraak