Afbeelding bij artikel
Blog MAFS seizoen8
Datum
01 februari 2023

Een verrassing voor Koonings

Het experiment heeft al vroeg in het seizoen 1 koppel verloren en daarom hadden de experts dit seizoen een verrassing voor iedereen. Er is een nieuw bruidspaar aan elkaar gematcht! En dat betekende dat wij hier bij Koonings ook werden verrast met een extra bruid die haar trouwjurk bij ons mocht komen uitzoeken. 

Het zou je maar gebeuren: je geeft je op voor Married At First Sight, doorloopt alle testen, krijgt te horen dat je helaas niet geselecteerd bent om deel te nemen aan het programma om vervolgens 3 weken voor je bruiloft toch verrast te worden door Carlo Boszhard met de mededeling dat je gaat trouwen met een onbekende. Het overkwam Patricia en Stephan die door de experts aan elkaar gekoppeld werden en nu dus als laatste koppel nog mee doen aan dit seizoen van MAFS. Volgens de experts zijn Patricia en Stephan een goede match vanwege de vele overeenkomsten. Beiden zijn ze gestructureerd, sportief, zorgzaam en houden ze ook allebei wel van het bezoeken van een festival. Expert Anne heeft hoge verwachtingen dus het is aan Carlo om het stel te overvallen. En dat laatste is gelukt. Meteen een extra feestje voor ons want ook Patricia kwam langs in ons Wedding palace om haar trouwjurk te kiezen. Wil jij alles weten over de bruidsjurk van Patricia? Dat lees je in deze blog.

Blog MAFS Patricia Stephan
Blog MAFS Remco Paula

Remco en Paula hadden in de vorige aflevering nog de hoop dat een goede nachtrust zou helpen en ze de volgende dag wat dichter bij elkaar zouden komen. Maar zelfs tijdens een leuk stadsuitje met de Segway komen de twee niet los. Er vallen enorm veel ongemakkelijke stiltes en het stel lijkt elkaar nog niets beter te kennen dan het moment dat ze elkaar voor het altaar zegen. Tijd voor expert Patrick om het gesprek met Remco en Paula aan te gaan. In dit gesprek wordt eigenlijk pas voor het eerst duidelijk waar ze beiden tegenaan lopen, iets dat natuurlijk ook niet eerder met elkaar is besproken. Remco geeft aan dat het eigenlijk is begonnen omdat Paula hem na het ja-woord een kus op zijn wang gaf terwijl hij had verwacht dat hij een kus op de mond zou krijgen. Hij had van dit moment een bepaalde verwachting en die verwachting kwam niet uit. Paula geeft aan dat zij meer van Remco had verwacht tijdens het trouwfeest. Ze heeft zich die avond meerdere keren afgevraagd waar haar bruidegom gebleven was. Expert Patrick legt uit dat zowel Remco als Paula graag willen investeren in het experiment en dat ze beiden ook op zoek zijn naar passie. Alleen ligt die passie bij beiden op een ander vlak. Zo zoekt Remco dat meer in het fysieke contact terwijl Paula het zoekt in een Remco die meer aanwezig is en laat zien dat hij lol heeft, grapjes maakt. Een man die zichzelf durft te laten zien. Volgens Patrick is er ook geen fysieke aantrekkingskracht zichtbaar tussen de twee. Hij geeft ze de opdracht om allebei eens na te denken over 5 vragen die ze aan de ander willen stellen en waar ze over kunnen praten. Het mogen duidelijk zijn dat er voor dit koppel nog veel werk aan de winkel is! 

Power koppel François en Wilfred beleven vandaag weer een bijzonder moment samen. François gaat namelijk voor het eerst de moeder van Wilfred ontmoeten die helaas niet in de gelegenheid was om bij de bruiloft aanwezig te zijn. Alles gaat natuurlijk al in een andere volgorde wanneer je aan dit liefdesexperiment mee doet, maar het ontmoeten van je schoonmoeder nadat je getrouwd bent spant natuurlijk wel de kroon. François vindt het dan ook best spannend maar ook dit moment komt het stel glansrijk door! Wij durven inmiddels al ons geld in te zetten op dit koppel. Hier zien we toch echte liefde, of kijken wij door een te roze bril? 

Blog MAFS Francois Wilfred
Blog MAFS Loes Wichan

Loes & Wichian genieten samen nog steeds van hun huwelijksreis. We zien ook dat ze samen steeds diepgaandere gesprekken voeren en elkaar echt leren kennen. Zo vertelt Wichian over hoe hij als 3 jarig jongetje uit Thailand werd geadopteerd. Een verhaal dat voor de gevoelige Loes wel wat emotie los maakt. Lief als ze is geeft ze aan dat ze na dit verhaal maar al te goed beseft dat zij meteen vanaf haar geboorte bij haar ouders heeft op kunnen groeien en dat ze de kleine Wichian dat ook zo had gegund. Gelukkig is Wichian heel blij en dankbaar voor zijn adoptieouders. Hij zou Thailand nog wel graag willen bezoeken om te zien waar zijn roots liggen maar hij heeft zelf niet de behoefte om er achter te komen wie zijn biologische ouders zijn. Hoewel Wichian over dit deel van zijn leven heel open is, is hij dat wat minder over zijn ervaringen bij defensie. Loes knoopt hierover het gesprek aan maar Wichian geeft aan bepaalde ervaringen enkel te delen met collega's en hier met zijn geliefden nooit over te praten. Loes schrikt hier wel een beetje van maar geeft daardoor ook wel erg goed aan dat ze hoopt dat hij in de toekomst zich wat opener open durft te stellen en zij ook op dit gebeid een luisterend oor voor elkaar kunnen zijn. Naar mate de twee steeds meer diepgang opzoeken begint ook het gevoel voor elkaar meer te komen. Slow but steady zien wij hier ook een zeker koppel ontstaan! 

Married At First Sight is elke dinsdag en woensdagavond om 20.30 uur te zien op RTL4

Wil jij net als de bruiden uit Married At First Sight bij Koonings jouw trouwjurk vinden? Maak dan snel een afspraak. Onze stylistes staan voor je klaar! 

Maak een afspraak