Afbeelding bij artikel
Koonings Say Yes to the Dress Seizoen 7
Datum
29 november 2022

Say Yes To The Dress

"Body issues"

De perfecte trouwjurk vinden is al een hele uitdaging maar wanneer je wat onzekerheden hebt kan die uitdaging alleen maar groter worden. Gelukkig staan Fred, Ramona en onze stylistes Romy & Francoise klaar om ook deze bruiden te helpen bij het vinden van hun droomjurk.

Renate

Renate is nu lekker zelfverzekerd en blij met wie ze is maar dat gevoel heeft bij haar moeten groeien. Toen Renate jong was is ze gepest en uiteindelijk heeft ze toen ze 17 was moeten vechten tegen een eetstoornis. Na zo veel te hebben overwonnen is ze nu enorm trots op zichzelf en gelukkig met haar verloofde Dave. Renate droomt al sinds ze jong is van een prinsessenjurk maar entourage ziet haar het liefste in een aansluitende jurk. Nadat Renate haar meisjesdroom vervult een prinsessenjurk past wordt ze pas écht emotioneel wanneer ze toch een aansluitende jurk aan heeft. Ze ziet zichzelf als een prachtige bruid en dat is ze ook! De tweede jurk die Renate past is haar droomjurk. Ook haar entourage is overtuigt. Ze zegt "Yes" tegen een prachtige aansluitende jurk van het merk Ladybird. De diepe V-hals en het opengewerkte lijfje geven deze jurk een classy en sexy look.  

Blog SYTTD

Vind jij de jurk van Renate ook zo mooi? Laat je dan inspireren door deze jurken uit onze collectie:

Blog SYTTD
Blog SYTTD
Blog SYTTD

Anita

Anita is eerder getrouwd geweest toen ze hoog zwanger was waardoor ze tijdens dat huwelijk geen trouwjurk droeg. Dit keer is het daarom tijd om uit te pakken. Wanneer deze bruid ons weddingpalace binnen komt is het duidelijk: Anita zoekt een jurk met mouwen. Sterker nog, ze is kei hard overtuigd. Zowel haar entourage als Fred hopen dat Anita in zal zien dat ze ook in een jurk zonder mouwen prachtig is. Na het passen van verschillende jurken mét mouw durfde Anita het toch aan om een jurk zonder mouwen te passen. Toen ze zichzelf in deze jurk zag moest Anita toch toegeven: ze ziet er prachtig uit! Anita zei "Yes" tegen een prachtige soepelvallende jurk van Maggie Sottero. De jurk heeft een sexy split in de rok, een sparkle in het lijfje en spaghettibandjes. Kortom: een jurk waar Anita op het begin van haar zoektocht misschien nooit "Yes" tegen had gezegd maar nu vol zelfvertrouwen draagt. Anita, je bent prachtig! 

Blog SYTTD

Ben jij ook onder de indruk van Anita's trouwjurk? Dan vind jij onderstaande jurken uit onze collectie misschien ook heel mooi!

Blog SYTTD
Koonings Trouwjurk Rebecca Ingram Lorraine Dawn 22RS586 plus size
Blog SYTTD

Say Yes To The Dress is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op TLC

Wil jij net als de bruiden uit Say Yes To The Dress bij Koonings jouw trouwjurk vinden? Maak dan snel een afspraak. Onze stylistes staan voor je klaar! 

Maak een afspraak