Dé haartrends van 2021

70's & 80's hair

70’s & 80’s hair, we love it! Je ziet het overal in terug, alle trends genoemd in deze blog zijn geïnspireerd op deze tijd. Wat je heel veel ziet nu zijn de grove waves. Ook de volle pony, de middenscheiding en de curtain bangs die hierbij horen zijn niet weg te denken uit het beeld van de 70’s en 80’s.  Wat je natuurlijk niet mag vergeten zijn de bob en het shaggy hair! 

Haarkleuring trends 2021

De kappers zijn ondertussen alweer een tijdje dicht, dus momenteel kijken wij heel erg uit naar de volgende afspraken. Ben jij van plan om je haren te laten kleuren? Zet je dan maar schrap voor de nodige dosis inspiratie, want hieronder vind je de haarkleur trends van 2021.

Als wij naar de trends voor 2021 kijken dan zijn er twee dingen die opvallen. Enerzijds heb je veel natuurlijke kleuren die om weinig onderhoud vragen. Het afgelopen jaar, zijn er zoals iedereen weet, veel kappersafspraken niet door gegaan en daarom kiezen veel mensen voor een natuurlijkere haarkleur.

En dan heb je nog het tegenovergestelde, de afgelopen maanden experimenteerde men ook veel met hun haarkleur omdat ze alles zelf moesten doen. Zo doen een aantal fellere en opvallendere tinten het ook goed.

Hieronder vind je een opsomming van de trends van dit jaar!

 

 

Koper en warmblond

Ben jij een redhead of heb je rood haar altijd al een willen proberen? Dan zijn de kopertinten helemaal voor jou gemaakt. Hierin kun je natuurlijk ook verschillende tinten combineren, van donker tot licht. Werken met een balayage en/of haighlights is ook een mooie optie. Ook is het bijhouden hiervan makkelijk. Het vergt namelijk minder onderhoud dan een koele blonde, of donker rode kleur.

Pasteltinten

Opvallendere tinten zijn in en dat hebben we vooral te danken aan de lockdown. Veel mensen experimenteerden thuis heel wat met verschillende pasteltinten en deze zullen we volgend jaar nog vaak zien. Vooral de zachte tinten zoals licht roze of paars doen het goed. Het enige nadeel is dat felgekleurde tinten de neiging hebben om snel te vervagen dus daarom adviseren wij altijd om een gepersonaliseerde kleurconditioner mee te nemen voor thuis. Wij gebruiken hiervoor FAB PRO van EVO, hiermee kunnen wij alle gewenste kleuren zelf samenstellen voor jou.

Start your own fairy tale here
Maak een afspraak