Bruidskleding

Trouwen wordt al jarenlang bestempeld als de mooiste dag van je leven. Op zo'n dag wilt iedereen er natuurlijk geweldig uitzien. De bruid wilt stralen in een fantastische bruidsjurk, de bruidegom in een stijlvol pak en de gasten mogen op deze dag lekker uitpakken. 

Voor vele geldt de grote vraag: "Wat doe ik aan?". Bij Koonings kunnen de stylisten voor elk persoon hier advies over geven. Zowel de bruid en bruidegom, als de gasten zoals ouders, vrienden of kinderen, kunnen slagen bij Koonings.

Heeft de bruiloft een thema dan wil je natuurlijk met het hele bruidsgezelschap gekleed passend aan dat thema. Bij het populaire thema Bohemian bijvoorbeeld is het natuurlijk fantastisch als iedereen in boho sferen gekleed is.

Trouwpakken

Wie dacht dat alleen de vrouw veel tijd steekt in het vinden van bruidskleding heeft het mis. Ook de man wilt natuurlijk stralen in een fantastisch pak op zijn bruiloft.

Trends trouwpakken 2021

Bij de Bohemian bruidstrend kan de man zich mooi aansluiten met bijvoorbeeld een groen pak. Kleuren zoals beige, zand, licht blauw of soft roze passen ook zeker goed bij een bohemian bruiloft. Gaat jouw aanstaande stralen in een prinsessenjurk dan is een mooi klassiek pak natuurlijk perfect. Met een pak in een donkere kleur en lichte plastron straal jij als een echte prins naast jouw prinses. 

Maak de look compleet

Naast strak in het pak is het belangrijk ook aandacht te geven aan de details van jouw trouwoutfit. Denk hierbij aan een stijlvolle stropdas of plastron en aan de manchetknopen die jouw look helemaal afmaken.

De stylisten adviseren jou graag, zodat jij als bruidegom net zo straalt als de bruid.

Bekijk hier de collectie

Bruidskleding gast

Als moeder van de bruid, als getuigen of als gast wil je er op en top uitzien op een bruiloft. Voor deze dames heeft Koonings de bruidsgasten collectie. Deze collectie varieert van jurkjes, rokken, blouses, pantalons, jasjes en mantels. De kleding heeft frisse kleuren en bevatten soms ook prints. Ook zijn er donkere kledingstukken te koop in bijvoorbeeld zwart of donker blauw. 

Combineren

Binnen deze collectie zijn er verschillende sets verkrijgbaar. Hierbij zijn het jasje en de rok bijvoorbeeld van de zelfde stof. Ook leuk is om de jasjes met jurkjes uit de collectie te combineren. Onze stylisten adviseren je graag tot het komen van de perfecte outfit. 

Bekijk hier de collectie
Start your own fairy tale here
Maak een afspraak