Featured image
Blog MAFS seizoen8
Date
10 January 2023

De bruiloft van Richelle & Maarten

Een huwelijksvoltrekking, een kennismaking met een nieuw koppel, een huwelijksnacht en een huwelijksreis. Ook deze aflevering van Married At First Sight zat weer vol met hoogtepunten en wij kijken graag met je terug op aflevering 4 van dit liefdesexperiment.

MAFS Maarten Richelle

Wat hebben wij genoten van de bruiloft van Richelle en Maarten. De prachtige buitensetting en gekleurde bloemen passen wat ons betreft perfect bij dit stel. Gelukkig werden de bruid en bruidegom ook heel blij van elkaar want ze zeiden beide "Ja"! Zowel Richelle als Maarten hebben een flinke date geschiedenis waarin ze de ware liefde nooit hebben gevonden. De experts hebben deze twee gematcht en tijdens de huwelijksvoltrekking werd ook meteen duidelijk waarom. Beide erg intelligent, sportief, harde werkers, een nuchtere kijk op het leven. Ook de familie en vrienden van het paar waren enthousiast. Het bruidspaar durfde elkaar ook fysiek op te zoeken. Er werden heel wat kusjes uitgedeeld deze huwelijksdag. Wij zien een match made in heaven en kunnen niet wachten om te zien hoe het liefdesavontuur van Richelle en Maarten zich verder gaat ontwikkelen. 

Het eerste bruidspaar van dit seizoen is inmiddels aangekomen op de bestemming van hun huwelijksreis. Aangekomen in Italië wordt er door Nicole & Martijn al flink gegeind. Wie rijd er naar het hotel? Uiteindelijk is deze taak natuurlijk aan Nicole besteed. Als eigenaresse van haar eigen rijschool is zij natuurlijk een echte prof. Martijn grapt meteen over dat het achteruit rijden toch wat te lang duurde en Nicole klaagt wat over de navigatietalenten van Martijn. Het gekibbel is begonnen. Je zou bijna denken dat het een getrouwd stel is. In de preview van de volgende aflevering zien we echter wel de eerste tranen bij Nicole. Zal dit koppel snel de eerste hobbels op de weg tegen gaan komen? 

Blog MAFS Nicole Martijn
Blog MAFS Wilfred François

François en Wilfred, wat een warm en liefdevol koppel. Nu al! In deze aflevering zien we hoe de heren met hun vrienden en familie het huwelijksfeest vieren. Na een een romantische en intieme openingsdans gaan de voetjes van de vloer en praten de bruidegoms met hun vrienden over hun match. Wilfred verteld enorm van de dag te genieten, ondanks alle spanning. Toen hij François zag vielen zijn ogen gelijk op en voelde hij meteen een klik. En die geruststelling voelt ook François verteld hij aan een goede vriendin. Ook de vriendengroepen van het koppel gaan heel goed samen. Kortom: deze huwelijksdag kon niet beter verlopen. Married At First Sight en heel veel lol the first night! Deze prachtige dag kon niet beter eindigen dan het bericht dat dit koppel hun huwelijksreis op Sint Maarten zullen doorbrengen. Wat een sprookje! 

Een militair en een creatieve duizendpoot. Wanneer je die twee dingen naast elkaar zet denk je misschien niet meteen: "dat is een match"! Maar de experts van Married At First Sight dachten dat wel en matchen het vierde koppel Loes & Wichian aan elkaar. In deze aflevering maakten we kennis met deze singles. Beiden zijn ze in ieder geval even dapper om met een volledig onbekende in het huwelijk te treden. Wanneer we meer over dit koppel te weten komen begrijpen wij wel waarom deze match is gemaakt. Expert Patrick legt uit: omdat Loes' creatieve brein alle kanten op kan schieten kan zij veel hebben aan de structuur die Wichian in zich heeft. Deze twee kunnen elkaar op dat vlak enorm versterken. Zowel de bruid als de bruidegom hebben hun warme familie achter zich staan in dit liefdesexperiment en zijn allemaal blij verrast dat hun zoon en dochter in het huwelijksbootje zal stappen. Wij kunnen niet wachten op de bruiloft van dit koppel!

Blog MAFS Wichian Loes

Married At First Sight is elke dinsdag en woensdagavond om 20.30 uur te zien op RTL4

Wil jij net als de bruiden uit Married At First Sight bij Koonings jouw trouwjurk vinden? Maak dan snel een afspraak. Onze stylistes staan voor je klaar! 

Maak een afspraak