Say Yes To The Dress

Say Yes to the Dress

Koonings is de host van het TLC programma Say Yes to the Dress Benelux. Samen met stylist en presentator Fred van Leer, eigenaresse Ramona Koonings én haar team van enthousiaste stylisten worden bruiden geholpen bij hun zoektocht naar de perfecte droomjurk!

Koonings is de host van het TLC programma Say Yes to the Dress Benelux. Samen met stylist en presentator Fred van Leer, eigenaresse Ramona Koonings én haar team van enthousiaste stylisten worden bruiden geholpen bij hun zoektocht naar de perfecte droomjurk!

In het programma zien we bruiden die we normaal ook in het paleis ontvangen: heel divers met ieder een eigen verhaal. Verschillende maten, leeftijden, budgetten en bruiden komen aan bod om de zoektocht hun bruidsjurk met ons te delen. Waar elke bruid verschillend is, zijn de zoektochten naar de perfect jurk dat ook. Een waslijst aan 'eisen' waar de jurk aan moet voldoen, of juist alles mooi vinden en geen keuze kunnen maken. Fred, Ramona en onze stylistes worden elk seizoen weer uitgedaagd en hebben inmiddels al tientallen keren gevraagd "Do you say yes to the dress?". Zap naar TLC om te zien welke bruiden met "Yes" hebben geantwoord. 

Say Yes To The Dress
Say Yes To The Dress
Say Yes To The Dress
Koonings Say Yes to the Dress Seizoen 7

SYTTD Benelux Seizoen 7

Ook dit jaar stonden onze paleisdeuren weer open voor Fred van Leer en alle prachtige bruiden die op zoek gaan naar de bruidsjurk van hun dromen. In het komende seizoen zien jullie weer een gevarieerde groep dames die allemaal hun eigen verhaal hebben. Fred, Ramona en onze stylistes staan weer voor ze klaar. Dit seizoen zullen ook een aantal nieuwe stylistes hun opwachting op TV maken.  

SYTTD Benelux Seizoen 6

Ook bij het nieuwe seizoen van Say Yes to the Dress is weer opgenomen bij Koonings The Wedding Palace. En dit nieuwe seizoen begint grootser dan ooit tevoren! In de speciale eerste aflevering gaan de bruiden niet alleen op zoek naar een trouwjurk, maar worden ze door Fred van Leer en de stylistes van Koonings verrast met een heel huwelijk! Drie stellen beleven de dag van hun leven met een spetterende bruiloft op een koninklijke locatie.

SYTTD seizoen 6
SYTTD seizoen 5

SYTTD Benelux Seizoen 5

Ook voor het vijfde seizoen is Koonings weer de host van het TLC programma Say Yes To The Dress Benelux. Stylist en presentator Fred van Leer is weer in ons paleis geweest om samen met eigenaresse Ramona Koonings en onze stylisten bruiden te helpen aan hun droomjurk.

Met ook dit jaar een bruid die binnen haar budget móet blijven. Een bruid waarvan de moeder haar mening niet onder stoelen of banken schuift. Een bruid die een prinsessen jurk of een extra sexy jurk zoekt. Een bruid waarvan haar BFF denkt dat haar mening belangrijker is dan die van de bruid zelf. En een bruid die ‘JA’ zegt tegen de perfecte jurk voor haar grote dag. Kortom Say Yes waar we zo van houden!

SYTTD Benelux Seizoen 4

Ook het vierde seizoen van het populaire TLC programma is alweer met enige regelmaat te zien op televisie. Koonings is al 4 seizoenen host van het TLC programma Say Yes to the Dress Benelux. De eerste drie seizoenen waren een groot succes! Say Yes to the Dress Benelux is het best bekeken programma van TLC. Hierdoor kon een vierde seizoen niet uitblijven. De Benelux versie wordt gehost door Koonings the Wedding Palace, de grootste bruidsmodezaak ter wereld. Met ruim 11.000 m² aan totaalbeleving, een enorm uitgebreid assortiment aan jurken én vakkundige bruidsstylisten, is Koonings de aangewezen bruidsmodezaak om dit te doen. Ook deze keer nemen de stylisten van Koonings, stylist en presentator Fred van Leer en eigenaresse Ramona Koonings de kijkers mee in de zoektocht naar de perfecte jurk voor onze Koonings bruiden. Dit seizoen staat diversiteit centraal. Verschillende maten, leeftijden en budgetten komen aan bod.

SYTTD seizoen 4