Koonings on TV

Koonings on TV

Koonings op TV

____ Maar daarnaast zijn wij ook regelmatig te gast bij andere programma's.

Ramona bij Koffietijd

Ramona was te gast bij Koffietijd! Hier vertelde ze over de laatste trends in bruidsmodeland. Ramona houdt bij het ontwerpen van haar eigen Ramona Koonings Couture Collectie veel rekening met de laatste trends. Een betere match om dus over de laatste trends te vertellen is er niet! Ramona had jurken van haar laatste collectie bij zich en werd geïnterviewd.

Daarnaast vertelde ze ook over het nieuwe seizoen van Say Yes to the Dress, waar wij al vanaf het begin host van zijn.

Koonings Ramona bij Koffietijd
Koonings op TV Ramona bij koffietijd
Koonings Ramona bij Koffietijd
Koonings op TV Ramona bij koffietijd
Koonings Meiland

Familie Meiland bij Koonings

De Meilandjes zijn ook zeker geen onbekenden bij Koonings. Regelmatig hebben zij hun chateau tijdelijk ingeruild voor het Koonings paleis. Zo kwamen zij kleding uitzoeken voor hun boek presentatie, gezellig 'wijnen wijnen wijnen' bij ons huisrestaurant Inekes en langs om kleding uit te zoeken voor hun covershoot van de Beau Monde.

Tijdens het kleding uitzoeken voor de boek presentatie konden we het natuurlijk niet laten om de twee meiden, Maxime Meiland en Montana Meiland, een prachtige trouwjurk aan te doen. Je bent nou eenmaal in een bruidspaleis of je bent het niet!

Ook toen de Meilandjes de televizier ring binnen hebben gesleept mocht Ramona Koonings het pak wat Martien droeg tijdens het Televizier Gala ontwerpen.

De Meilandjes in de Beau Monde gekleed door Koonings
Beau Monde Cover
Familie Meiland op bezoek bij Koonings en Inekes
Meilandjes bij Inekes Restaurant
Meilandjes op bezoek bij Koonings
Rondleiding bij Koonings

Hart in Aktie

Koonings vindt het belangrijk om klaar te staan voor anderen. Daarom werden we gevraagd om mee te werken aan Hart in Aktie. Hierbij verraste presentatrice Wendy van Dijk het echtpaar Janita en Meine. Ze kregen een liefdevolle dag bij Koonings. Janita en Meine hebben namelijk geen makkelijke periode gehad. In de achttien jaar dat ze getrouwd zijn kreeg Janita herhaaldelijk de diagnose kanker, maar ze blijft het leven vieren met haar man en dochters.

Koonings Wendy van Dijk Hart in Aktie
Koonings Prins met het Witte Haar

Prins met het Witte Haar

Stellen op leeftijd die nog helemaal in de wolken zijn. Bestaat er iets lievers dan dat? 'Prins met het Witte Haar' is een programma over liefde in alle leeftijden. Een groep zeventigers wordt gevolgd die op latere leeftijd de liefde hebben gevonden. De koppels willen hun geluk bezegelen met een aanzoek en zelfs een echt huwelijk! Daar hoort natuurlijk een Koonings trouwjurk bij.