Koonings limousine huren

Koonings Limousine huren

Laat dat feestje alvast beginnen! Wij bieden limo verhuur voor het feestje of de bruiloft van jouw dromen. Geniet onderweg naar jullie bruiloft van de luxe die onze limousine te bieden heeft. Onze limousine met chauffeur zorgt dat jouw feestje al in de auto begint. En er is ruimte genoeg voor jou, je aanstaande en jullie getuigen of familie. Of wat dacht je van een limousine voor jouw vrijgezellenfeest?
 

INFO & PRIJZEN

Boek jouw droomauto

Neem contact op om de limousine te huren met onderstaand formulier. Geef jouw gegevens, voorkeursdatum en auto naar keuze door.

Contact formulier
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Koonings limousine

Koonings limousine verhuur

Limousine trouwvervoer

Laat je in de watten leggen in onze limousine met chauffeur. Allereerst worden jullie verwelkomd met een glaasje bubbels. Onderweg geniet je met maximaal acht personen van alle comfort in onze witte limousine. Ruimte genoeg dus voor jou, je aanstaande en jullie getuigen of familie. Een spectaculaire aankomst verzekerd! Geheel naar je eigen wensen boek je de limousine voor al je ritten tijdens de dag of een deel daarvan. En hij staat natuurlijk geweldig op jullie trouwfoto's!

 

Limousine gala huren

Geen bruiloft maar wel op zoek naar uniek vervoer? Onze limousine is ook te huur voor andere events, zoals een gala. Stap samen met je vrienden of vriendinnen in dit fabulous staaltje vervoer: met de ramen open ben je het absolute middelpunt van jouw eindexamenfeestje.

Prijzen

Eerste uur€150,-
Ieder vervolguur€99,-

De afstand telt vanaf Deurne naar de boeking en terug naar Deurne. De kilometervergoeding wordt verrekend met de borg.

Koonings Autoverhuur Limousine
Koonings Autoverhuur Jackie
Koonings Autoverhuur Limousine
Koonings Autoverhuur Limousine
Koonings Autoverhuur Limousine
Koonings Autoverhuur Limousine