Featured image
Koonings Say Yes to the Dress Seizoen 7
Date
01 November 2022

Say Yes To The Dress

"Lieve mama"

Fred en Ramona staan klaar om met onze stylistes Tove en Kim weer 3 prachtige bruiden te helpen met het vinden van hun droomjurk. In deze aflevering staan moeders centraal. De bruiden hebben zelf kinderen of moeten op dit soort mooie momenten helaas hun moeder missen. 

Fleur

Fleur runt een bijzonder gezin. Voor dat ze haar verloofde leerde kennen was Fleur al moeder van 2 kinderen die ze met behulp van een donor heeft gekregen. Toen ze haar liefde Jeroen tegen kwam nam hij ook 3 kinderen mee en vormde ze een gezin met 5 kinderen. Al snel raakte Fleur zwanger en kwam er nog een kindje bij waardoor de teller nu op 6 kinderen staat. Een gezellige bende dus! Fleur wist niet zo goed naar wat voor jurk ze nou op zoek was. Het moest vooral geen "Sissi-jurk" worden, dat wist ze wel. De eerste jurk die Fleur droeg gaf haar meteen een goed gevoel. Haar entourage was op het begin minder enthousiast. Maar na vele andere jurken was uiteindelijk iedereen het eens, dit is Fleur's trouwjurk! Fleur zei "Yes" tegen een prachtige soepel vallende jurk van Herve Paris. Die jurk heeft een mooie, kanten haltertop en fantastische details op de rug. 

Blog SYTTD

Ben jij ook verliefd geworden op de trouwjurk van Fleur? Dan zijn deze jurken misschien wat voor jou!

Herve paris
Blog SYTTD Ladybird
Blog SYTTD
Blog SYTTD

Megan

Megan komt vol goede moed met een flinke entourage ons trouwpaleis binnen. Ze gaat trouwen met haar liefde Jan-Peter. Megan moet op deze belangrijke dag helaas haar moeder missen die in 2018 is overleden. Daarom is het voor haar extra belangrijk dat haar oma bij haar is om haar te helpen in het vinden van haar droomjurk. Megan heeft een missie: een jurk met een kanten bovenkant en een rustige onderkant. Bij het aantrekken van de eerste jurk is Megan meteen verliefd. Voor de vorm past ze nog wat andere trouwjurken, maar ook nu is de eerste jurk de winnaar! Styliste Tove maakt de look compleet met een sluier en als Megan in de eerste jurk terug gaat naar haar entourage is het duidelijk: dit is Megan's trouwjurk. Ze zei "Yes" tegen een prachtige A-lijn jurk uit de collectie van Ramona Koonings Couture. De jurk heeft een prachtige romantische look en de glitter in de jurk matcht fantastisch met de sprankelende persoonlijkheid van Megan.

Ben jij op zoek naar een jurk in dezelfde stijl als de jurk van Megan? Bekijk dan deze jurken uit onze collectie eens. 

Blog SYTTD
Blog SYTTD
Blog SYTTD

Suzanne

Ook Suzanne is moeder van een groot, samengesteld gezin. Met haar 5 kinderen, haar moeder en haar vriendin is ze naar Koonings gekomen om samen met Fred en styliste Kim haar trouwjurk uit te zoeken. Alhoewel, trouwjurk...Suzanne is al eens getrouwd in een grote prinsessenjurk. Dit keer wil ze compleet wat anders! Ze trouwt met de liefde van haar leven, Michiel. En dat doet ze het liefste in jawel, een jumpsuit! "Hij moet me gewoon een lekker wijf vinden", aldus Suzanne. En daarmee start de rollercoaster van een zoektocht. Want na verschillende jumpsuits te hebben gepast kwam Suzanne toch tot de conclusie dat dat het niet ging worden. Na het passen van een jurk waar ook geen "ja" tegen gezegd kon worden werd Suzanne dan uiteindelijk toch verliefd! Ze zei "Yes" tegen een prachtige rok en top van Demetrios. Sexy, jong én "anders". Suzanne blij, entourage blij en wij weten zeker dat ook verloofde Michiel heel blij gaat zijn! 

Blog SYTTD

Ben jij ook een bruid die niet voor een jurk wil gaan? Dan zijn deze looks misschien wel wat voor jou! 

Blog SYTTD
Blog SYTTD
Blog SYTTD

Say Yes To The Dress is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op TLC

Wil jij net als de bruiden uit Say Yes To The Dress bij Koonings jouw trouwjurk vinden? Maak dan snel een afspraak. Onze stylistes staan voor je klaar! 

Maak een afspraak