Dylan Haegens en Marit Brugman zijn engaged

Tijdens de opnames van zijn YouTube serie “Cliffhanger” stelde Dylan Haegens misschien wel de belangrijkste vraag van zijn leven aan de liefde van zijn leven Marit. Dylan en Marit vormen al enige jaren een koppel en ondanks dat zij al een poosje samenwonen, kwam het thema trouwen nog niet aan de orde. Marit droomde als klein meisje al van trouwen, maar het was Dylan die de boot afhield. Tot nu.

Dylan Haegens

Dylan en Marit vormen al enige jaren een koppel en ondanks dat zij al een poosje samenwonen, kwam het thema trouwen nog niet aan de orde. Marit droomde als klein meisje al van trouwen, maar het was Dylan die de boot afhield. Tot nu.

Dylan schrijft op zijn Instagram:
She said yes! Geloof het of niet, maar het is echt gebeurd. Vandaag tijdens de allerlaatste opnames van Cliffhanger ooit. Marit is nu officieel mijn verloofde!

Regelmatig zijn Dylan en Marit met hun crew bij Koonings aanwezig voor filmopnames of om kleding voor events door te passen. Marit was, met haar liefde voor trouwen, altijd volledig in haar element tussen al het kant en tule. Een match made in heaven.

De serie van de Limburgse YouTuber, waarin Dylan en Marit spelen dat ze gaan trouwen is
daarmee een mooi voorproefje voor de echte grote dag!