Afbeelding bij artikel
Blog MAFS Cathalijne
Datum
24 januari 2023

Voor deze jurk koos Cathalijne uit MAFS

In de achtste aflevering van dit seizoen Married At First Sight bezoekt bruid Cathalijne ons weddingpalace om haar trouwjurk uit te zoeken. Styliste Romy stond voor haar klaar om een trouwjurk te vinden die perfect bij deze stoere, mooie bruid. 

In deze aflevering van Married At First Sight mochten wij twee bruiden kleden. Dat is natuurlijk dubbel zo leuk! Ze kwamen beiden in het diepste geheim naar ons weddingpalace. Terwijl bruid Laura werd geholpen door Ramona ging haar aanstaande bruid Cathalijne met styliste Romy op zoek naar haar trouwjurk.Over de trouwjurk van Laura kun je in deze blog alles lezen.

Cathalijne is een prachtige, naturelle bruid. Een stoere vrouw die op zoek is naar een trouwjurk die bij haar past. De bruid neemt een goede entourage mee. Die steun kan ze wel gebruiken want Cathalijne is zelf helemaal niet zo veel met kleding bezig en haar entourage helpt haar vaker met het vinden van leuke kleding. Haar vriendinnen zijn niet perse overtuigt dat Cathalijne een jurk gaat dragen. Maar na een aantal verschillende trouwjurken hebben gepast zegt Cathalijne "ja" tegen een prachtige bruidsjurk van Stella York. Een bruidsjurk die volgens haar entourage echt bij haar past. De jurk heeft een mooie, diepe V-hals en een sexy split in de rok. Het lijfje heeft een prachtig motief en deze look staat Cathalijne fantastisch. Een jonge, stoere en charmante bruid!

 

Blog MAFS Cathalijne
Blog MAFS Cathalijne
Blog MAFS Cathalijne

Vind jij de trouwjurk van onze MAFS bruid Cathalijne ook zo mooi? 
Bekijk dan deze jurken uit onze collectie eens!

Blog MAFS Cathalijne
Koonings Trouwjurk Rebecca Ingram Alexis 22RK521
Blog MAFS Cathalijne

Married At First Sight is elke dinsdag en woensdagavond om 20.30 uur te zien op RTL4

Wil jij net als de bruiden uit Married At First Sight bij Koonings jouw trouwjurk vinden? Maak dan snel een afspraak. Onze stylistes staan voor je klaar! 

Maak een afspraak