Afbeelding bij artikel
Blog MAFS Laura
Datum
24 januari 2023

Voor deze jurk koos Laura uit MAFS

In de achtste aflevering van dit seizoen Married At First Sight bezoekt bruid Laura ons weddingpalace om haar trouwjurk uit te zoeken. Ramona Koonings helpt haar de trouwjurk van haar dromen te vinden. Alhoewel, trouwjurk. Laura ging voor totaal wat anders! 

In deze aflevering van Married At First Sight mochten wij twee bruiden kleden. Dat is natuurlijk dubbel zo leuk! Ze kwamen beiden in het diepste geheim naar ons weddingpalace. Terwijl bruid Laura werd geholpen door Ramona ging haar aanstaande bruid Cathalijne met styliste Romy op zoek naar haar trouwjurk. Over de trouwjurk van Cathalijne kun je in deze blog alles lezen.

Wat is Laura toch een prachtige verschijning. Aan Ramona was de taak om Laura een trouwjurk te laten vinden die perfect bij haar past. Maar Laura gaf al snel aan dat ze misschien wel heel graag in een jumpsuit zou willen trouwen met haar onbekende match. Gelukkig hebben wij in onze collectie ook prachtige, bruid-waardige jumpsuits. En hoewel Laura voor de vorm nog wel een trouwjurk heeft gepast is ze toch gegaan voor een jumpsuit waar ze absoluut indruk gaat maken. Zoals ze zelf zei: "In de trouwjurk voel ik me echt een bruid, in de jumpsuit voel ik me echt mezelf". En dat is natuurlijk het allerbeste gevoel dat je kan hebben wanneer je met een onbekende trouwt. Laura zei "ja" tegen een mooie, wijd uitlopende jumpsuit van White One. De jumpsuit heeft een diepe V-hals en prachtige bandjes die kruislings over de rug lopen. Een stoere maar erg charmante look voor onze mooie MAFS bruid Laura!  

Blog MAFS Laura
Blog MAFS Laura
Blog MAFS Laura

Heeft de jumpsuit van Laura jou ook geïnspireerd om voor een unieke wedding look te gaan? Bekijk dan deze jumpsuits uit onze collectie eens!

Blog MAFS Laura
Blog MAFS Laura
Blog MAFS Laura

Married At First Sight is elke dinsdag en woensdagavond om 20.30 uur te zien op RTL4

Wil jij net als de bruiden uit Married At First Sight bij Koonings jouw trouwjurk vinden? Maak dan snel een afspraak. Onze stylistes staan voor je klaar! 

Maak een afspraak