2000 - 2013

2000 - 2013

Op haar 17de krijgt Ramona de kans om de zaak, samen met haar moeder, van oom en tante over te nemen. Als jonge ondernemer neemt ze al gauw het initiatief om niet alleen bruidsjurken, maar ook trouwpakken in de collectie op te nemen. De naam wordt aangepast naar ‘Koonings Bruid en Bruidegom’.

In de loop van de jaren wordt het familiebedrijf uitgebreid met een herenzaak, een dameszaak met avondkleding en een vestiging in Den Bosch. Om de Koonings krachten te bundelen, wordt in 2005 besloten om alle activiteiten integraal te verhuizen naar een fraaie zichtlocatie aan de rand van Deurne. Op dat moment zijn daar nog 2 andere bedrijven gevestigd, maar Ramona verovert stukje bij beetje meer oppervlakte. In 2013 krijgt ze dan de mogelijkheid om het pand in zijn geheel te huren. 

KOONINGS THE WEDDING PALACE 2.0 | 2018, 2019, 2020 EN VERDER...

Na alweer een spectaculaire opening in oktober 2018, een nieuwe huisstijl en website, mag Koonings The Wedding Palace zich nu met gepaste trots ‘s werelds grootste bruidsmodezaak noemen: een one-stop-for-all van 11.000 m2 met een gigantische collectie bruidsjurken, trouwpakken, herenmode, mode voor bruidsmeisjes, feestelijke kinderkleding, gala- en cocktailjurken, schoenen, accessoires en goodies.

Binnen de muren van Koonings The Wedding Palace wordt de totaalbeleving compleet gemaakt met smullen bij Ineke’s, shoppen in The Goodiestore of genieten in Koonings Beautysalon, waar alle facetten rondom beauty aanwezig zijn.

Start your own fairy tale here
Maak een afspraak