Accessoires

Accessoires maken jouw trouwlook compleet. Bij Koonings vind je de mooiste haarsieraden, sluiers, bruidsschoenen, lingerie, stola's en sieraden. Stap de werelden van Abrazi, Poirier en Shoestories by Elsa binnen en vind de accessoires die passen bij jouw stijl. 

Abrazi

Klassiek of modern? Wat jouw stijl ook is: bij Abrazi vind je gegarandeerd jouw accessoires

De sieraden van Abrazi worden in Nederland ontworpen en met de hand gemaakt in Italië. Abrazi maakt alleen gebruik van hoogwaardig zilver en (rosé)gouden plating om een lange levensduur van de sieraden te garanderen. Zo draag jij jouw bijzondere bruidssieraden ook met veel plezier na jouw bruiloft. 

Accessoires Abrazi
Abrazi
Abrazi
Abrazi

Poirier

Poirier is een Nederlands bedrijf dat al sinds 1991 bodywear en bruidsaccessoires ontwerpt. De collectie bestaat uit verschillende sluiers, haaraccessoires, lingerie, stola's en sieraden.

Poiriers missie is dat jij je als bruid zo mooi mogelijk voelt. Alle liefde en vakmanschap wordt gestoken in het ontwerp en de productie van de designs. De collectie bestaat uit een romantic, bohemian en classic lijn en zo bestaat er voor elk type bruid en bruidsjurk een passend accessoire. 

Poirier
Poirier
Poirier
Poirier

Shoestories by Elsa

Shoestories is ontstaan uit het grotere Elsa coloured shoes. Dit merk is marktleider in Europa als het gaat om bruidsschoenen.

Onze collectie bestaat uit verschillende merken zoals Rainbow Club, Fiarucci, Fiarucci Bridal, Fiarucci Party and Mr. Fiarucci. Op jouw grote dag is comfort natuurlijk net zo belangrijk als uitstraling. Daarom zijn de bruidsschoenen van Shoestories extra comfortabel en zijn ze gemaakt van verschillende materialen voor een diversiteit aan looks. Bovendien laten wij ze in elke gewenste kleur verven voor een perfecte match met jouw jurk.

Shoestories
Shoestories
Shoestories
Shoestories