Afbeelding bij artikel
Bruidskapsels 2024
Datum
02 januari 2024

De bruidskapsel trends van 2024

Alle 2024 bruiden opgelet: dit is jouw jaar! Eindelijk ga je trouwen. Misschien ben je al druk bezig met alle voorbereidingen en heb je zelfs jouw trouwjurk al gevonden. Jouw weddinglook is natuurlijk pas compleet met een prachtig bruidskapsel. Jij wilt je op jouw grote dag op je allermooist voelen. Dus ook aan het kapsel voor jouw bruiloft moet aandacht besteed worden. Wij zetten de bruidskapsel trends van 2024 voor je op een rij. Of je nu lang, kort, krullend of dun haar hebt, onze haarstylisten zijn experts op het gebied van bruidskapsels en creëren het kapsel dat bij jouw stijl past!

Silky sleek

Dit is hét bruidskapsel voor de moderne bruid die graag voor een minimalistische look gaat. Geen ingewikkelde opgestoken kapsels met losse krullen of plukken maar juist een "gladde en glanzende" look. 

Het leuke aan deze haartrend is dat hij geschikt is voor kort en lang haar. Een "Silky sleek" bruidskapsel kenmerkt zich door glanzend haar dat strak is opgestoken of juist prachtig stijl en los gedragen wordt. Deze moderne bruidslook neemt geen aandacht weg van jou of jouw trouwjurk en leent zich dan ook goed voor het toevoegen van mooie haarsieraden zonder dat dit "to much" wordt.

Durf vooral ook "out of the box" te denken en ga voor een bruidskapsel dat geen standaard bruidskapsel is. Denk bijvoorbeeld aan een mooie, strak gestylde paardenstaart of "bubble ponytail" zoals de foto hiernaast. 

Bruidskapsels 2024
Bruidskapsels 2024
Bruidskapsels 2024
Bruidskapsels 2024
Bruidskapsels 2024

Natuurlijke krullen

Deze is voor alle curly girls! Dit jaar staat alles in het teken van het omarmen van jouw natuurlijke krullen. Op social media zien we enorme trends als het gaat om het knippen, verzorgen en stijlen van jouw natuurlijke krullen. Of je nu een lichte slag hebt of een prachtige, weelderige afro: jouw krullen mogen gezien worden, óók op jouw trouwdag. Kies er voor om je krullen los te dragen en af te stylen met een mooi haarsieraad of ga voor een mooi opgestoken haar waar jouw krullen mooi in uit komen. 

Krullen vragen om een specifieke verzorging en dat is tijdens het creëren van jouw bruidskapsel met krullen niet anders. De kappers van Koonings Beauty & hair hebben zich gespecialiseerd op het gebied van krullen knippen en het maken van de mooiste bruidskapsels. Zij zijn de experts om jouw krullen te laten shinen op jouw grote dag!  

Bruidskapsels 2024
Bruidskapsels 2024
Bruidskapsels 2024

Haaraccessoires 

We zien het al een tijdje in de modewereld: haaraccessoires. Ook als bruid mag jij all the way gaan met uitgesproken haaraccessoires. Denk aan statement haarbanden of haarstrikken. Ook het gebruik van parels blijft komend seizoen een trend die we terug blijven zien. Het leuke aan deze trend is natuurlijk dat je alle kanten op kan. Of je nu lang, halflang of kort haar hebt, een prachtig haarsieraad maakt jouw bruidskapsel helemaal af.

 Je kan jouw haaraccessoire natuurlijk perfect matchen met jouw andere sieraden en ook qua stijl kan je alle kanten op. Het laat in ieder geval zien dat jij oog hebt voor detail en jouw bruidslook helemaal compleet weet te maken! De ruime collectie haarsieraden bij Koonings weet jou zeker genoeg te inspireren. 

Bruidskapsels 2024
Bruidskapsels 2024
Bruidskapsels 2024
Bruidskapsels 2024

De 90's look

Goed nieuws voor alle millennial bruiden: de 90's zijn terug! We have to thank hollywood for this one. Ariana Grande, Paris Hilton, Nicola Peltz, ze trouwden allemaal met een iconisch 90's bruidskapsel. Bij een 90's geinspireerd bruidskapsel mag je denken aan hoge updo's, prachtige blowouts, faceframing losse lokken bij het gezicht en vergeet natuurlijk de middenscheiding niet! Sluiers mogen weer wat hoger op het hoofd geplaatst worden. Denk bij deze weddinglook vooral aan veel volume en kapsels die je doen denken aan de 90's super models. 

Bruidskapsels 2024
Bruidskapsels 2024
Bruidskapsels 2024
Bruidskapsels 2024

Jouw bruidskapsel

Of je het nu leuk vindt om de laatste bruidskapsel trends te volgen of volledig je eigen idee wil volgen, het belangrijkste is dat jij je op je allermooist voelt op jouw trouwdag. Wij hopen dat we je wat hebben kunnen inspireren en geven je voor extra tips nog antwoorden op de meest gestelde vragen.

Wanneer moet ik op zoek naar een kapper voor mijn bruidskapsel?

Begin op tijd met het zoeken van jouw haarstylist of kapper. Vooral in het trouwseizoen zijn de agenda's van kapsalons snel gevuld. Een afspraak voor jouw proefkapsel en/of make-up plan je ongeveer 2 maanden voor jouw bruiloft. 

Wist je dat als je bij Koonings slaagt voor jouw trouwjurk je direct een consult kan krijgen van één van onze haarstylisten. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van de mooiste bruidskapsels en kunnen jou het beste advies geven. De afspraak voor jouw proefkapsel kun je zelfs plannen op de dag dat je jouw trouwjurk komt passen zodat je meteen het complete plaatje kan zien. 

Wat kost een bruidskapsel?

De kosten voor een bruidskapsel starten bij Koonings rond de €250. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de complexiteit en de duur van het maken van jouw bruidskapsel. Hiervoor krijg je jouw bruidskapsel inclusief een proefsessie. De haarstylisten van Koonings kunnen naar jou thuis of trouw locatie komen om jouw bruidskapsel te maken op jouw trouwdag. Houd er rekening mee dat dit alleen mogelijk is op een maximale afstand van 1,5 uur van Deurne en dat hier extra kosten aan verbonden zijn. De volledige prijslijst kun je hier vinden.
 

Hoe lang duurt het maken van een bruidskapsel?

Dit is afhankelijk van de complexiteit van jouw bruidskapsel. Ook dit is een reden om voor jouw trouwdag een afspraak te maken voor en proefkapsel. De haarstylist kan dan een goede inschatting maken van hoe lang het duurt om jou wedding ready te krijgen. Dit is weer fijn voor jou om mee te nemen in de planning van de dag. Gemiddeld duurt het maken van een bruidskapsel zo'n 2 uur. 

 

Ben jij helemaal klaar voor het kiezen van jouw bruidskapsel? De haarstylisten van Koonings Beauty & Hair staan voor je klaar om jou te laten stralen op jouw trouwdag!

Lees hier alles over de mogelijkheden

of

Maak direct een afspraak