Bridal Glam


Je wilt van deze dag genieten, maar bovenal ook echt stralen. En dat stopt niet bij de perfecte trouwjurk. Eén van de belangrijkste onderdelen van jouw trouwlook is jouw bruidsmake-up en haar. En wat is er beter dan jouw looks direct op jouw trouwjurk af te stemmen? Jouw persoonlijke Glam Team staat te popelen om je te laten stralen op je bruiloft.  
 

Bruidsmake-up en haar

Best spannend natuurlijk, om jouw haar en make up voor je bruiloft aan iemand anders over te laten. Juist op deze dag wil je er stralend uitzien. Want als je haar en make-up goed zitten, voel je jezelf prachtig. En dat zorgt ervoor dat je straalt op jouw grote dag.
 

Voor een afspraak, bel naar:

 0641634887

of

Maak een afspraak via WhatsApp

Een afspraak maken kan alleen telefonisch.
We willen het meeste uit jouw afspraak halen en daarvoor spreken we je graag persoonlijk.

Bruidskapsel

Je bruidskapsel 
Of je nu lang, kort, dik, dun, stijl of krullend haar hebt. Samen gaan we op zoek naar een bruidskapsel dat past bij jou en je trouwjurk. Wil je er graag nog een puntje vanaf, even opfrissen met highlights, of een compleet andere coupe? Ook dat is mogelijk.

 

 

Bruidskapsel incl. proefsessie | 249,95

Bruidsmake-up

Je bruidsmake-up
Bij bruidsmake-up draait alles om het vinden van de perfecte balans tussen je natuurlijke schoonheid en de look waar jij je comfortabel bij voelt. Of je nu gaat voor een natuurlijke, 'glowy' uitstraling om je natuurlijke schoonheid te benadrukken, of juist een opvallendere look wilt voor een meer dramatisch effect, we hebben de expertise om de look te creëren die het beste bij je past.

Bruidsmake-up incl. proefsessie | 199,95

Full Bridal Glam
Natuurlijk kun je er ook voor kiezen je bruidsmake up én haar te laten doen. Je weet dan zeker dat alles goed op elkaar is afgestemd. Zo hoef je je op jouw grote dag geen zorgen meer te maken over jouw look. 
 

Bruidsmake-up & bruidskapsel incl. proefsessie | 399,95
 

Voor een afspraak, bel naar:

 0641634887

of

Maak een afspraak via WhatsApp

Een afspraak maken kan alleen telefonisch.
We willen het meeste uit jouw afspraak halen en daarvoor spreken we je graag persoonlijk.

Bridal glam
Bridal glam

Proefsessies voor bruidsmake-up en haar
Wij begrijpen dat jouw trouwdag de belangrijkste dag van je leven is. Daarom zijn wij er om ervoor te zorgen dat je bruidsmake-up en haar de hele dag blijven zitten en er perfect uitzien op foto's. Met een proefsessie kom jij erachter wat bij je past en weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan op je bruiloft. Ga je zelf alvast op zoek naar inspiratie? Dan kunnen we tijdens de proefsessie jouw wensen en ideeën bespreken voor je .

Proef bruidskapsel | 89,95

Proef bruidsmake-up | 79,95

Proef bruidsmake-up & kapsel | 119,95
 

Bruidsstyling op je grote dag

Op jouw grote dag laat je je volledig ontzorgen. Enkele weken voor je bruiloft bezoek je de salon voor de proefsessie voor je bruidsmake-up en haar. Samen met de ervaren bruidsstyliste ga je op zoek naar een look die perfect bij jou past. De bruidsstylisten maken aantekeningen zodat ze op jouw grote dag precies weten wat er afgesproken is en hoe ze jouw look compleet maken.

Op de dag van je bruiloft komen we bij jou thuis of op een door jou gekozen locatie*. Dankzij de proefsessie weten we precies hoe jouw bruidsmake-up en haar gedaan moeten worden en kan jouw dag rustig en ontspannen beginnen. 
 

Voor een afspraak, bel naar:

 0641634887

of

Maak een afspraak via WhatsApp

Een afspraak maken kan alleen telefonisch.
We willen het meeste uit jouw afspraak halen en daarvoor spreken we je graag persoonlijk.

*Voor een boeking van het bruidsarrangement zijn er additionele kosten van €19,95 per uur en €0,35 per kilometer reistijd. Het boeken van het bruidsarrangement is enkel mogelijk tot een afstand van maximaal 1,5 uur van Deurne.

Ook bruidegom, bruidsmeisjes en gasten

Wil ook jouw aanstaande gestyled worden voor de bruiloft? Of willen de bruidsmeisjes, moeder van de bruid, of de bruidsgasten hun haar en make-up laten doen? Laat ze verzorgen door onze bruiloft visagisten zodat ook zij daar geen omkijken naar hebben tijdens jullie huwelijk. Op deze manier zorg je er ook voor dat bijvoorbeeld de kapsels van je bruidsmeisjes mooi op elkaar zijn afgestemd.
 

Meet your Glam Team

Let's Glam it Up!
Ons Glam Team van bruidsstylisten staat klaar om jou te laten stralen. Wil jij weten wie er elke dag binnen de paleismuren van Koonings staan te popelen om jou te helpen?

Meet the team >>

Beauty team

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09:00 - 17:00 uur
Donderdag: 12:00 - 21:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten

Accepteer de cookies om de instagram posts van Koonings Beauty & Hair te zien.