RAMONAKOONINGS

Ramona weet precies wat ze wil. Ze pakt het gelijk groots aan en breidt uit met naast de enorme collectie bruidsjurken ook het aanbieden van trouwpakken. Koonings Bruid & Bruidegom is geboren.

Ramona heeft altijd een grote visie gehad voor haar zaak. Klein blijven was geen optie. Ze zag al snel mogelijkheden in het uitbreiden van haar collectie. Ook moest er plaats gemaakt worden voor een gala-, kinder-  en een bruidsmeisjescollectie.

In 2013 krijgt Ramona de kans om een groot en volledig pand in Deurne te huren. Hiermee maakt ze de sprong naar de grootste bruidzaak van Nederland.

Haar motto ‘If you can dream it, you can do it’ is iets wat ze elke dag nastreeft.

Ramona heeft altijd een unieke ervaring willen neerzetten voor haar bruiden. De bruid moet zich voelen alsof ze in een sprookje is beland. Deze beleving kon alleen waar gemaakt worden door nog meer uit te breiden.

In oktober 2018 opent Ramona ‘The Westwing’; een gigantische uitbreiding van het bestaande pand, waarmee Koonings The Wedding Palace zich met gepaste trots ’s werelds grootste bruidsmodezaak mag noemen.

Ramona is niet alleen de grootste bruidsmodekoningin van Nederland. Naast styliste is Ramona namelijk ook designer. De House of Bridal Collectie staat voor unieke jurken die elke bruid doen stralen. Ramona Koonings Couture is perfect voor de bruid die graag gezien wil worden en het stralende middelpunt wil zijn op haar trouwdag.

Start your own fairy tale here
Maak een afspraak