SAY YES TO THE DRESS!

SAY YES TO THE DRESS BENELUX SEIZOEN 5

Ook voor het vijfde seizoen is Koonings weer de host van het TLC programma Say Yes To The Dress Benelux. Stylist en presentator Fred van Leer is weer in ons paleis geweest om samen met eigenaresse Ramona Koonings en onze stylisten bruiden te helpen aan hun droomjurk.

Met ook dit jaar een bruid die binnen haar budget móet blijven. Een bruid waarvan de moeder haar mening niet onder stoelen of banken schuift. Een bruid die een prinsessen jurk of een extra sexy jurk zoekt. Een bruid waarvan haar BFF denkt dat haar mening belangrijker is dan die van de bruid zelf. En een bruid die ‘JA’ zegt tegen de perfecte jurk voor haar grote dag. Kortom Say Yes waar we zo van houden!

Vanaf 11 augustus om 20:30 uur is het nieuwe seizoen van Say Yes To The Dress Benelux te zien bij TLC en op Dplay.

Say Yes To The Dress - Fred & Romy
Say Yes To The Dress - Fred & Ramona

SAY YES TO THE DRESS BENELUX SEIZOEN 4

Ook het vierde seizoen van het populaire TLC programma is alweer met enige regelmaat te zien op televisie. Koonings is al 4 seizoenen host van het TLC programma Say Yes to the Dress Benelux. De eerste drie seizoenen waren een groot succes! Say Yes to the Dress Benelux is het best bekeken programma van TLC. Hierdoor kon een vierde seizoen niet uitblijven. De Benelux versie wordt gehost door Koonings the Wedding Palace, de grootste bruidsmodezaak ter wereld. Met ruim 11.000 m² aan totaalbeleving, een enorm uitgebreid assortiment aan jurken én vakkundige bruidsstylisten, is Koonings de aangewezen bruidsmodezaak om dit te doen. Ook deze keer nemen de stylisten van Koonings, stylist en presentator Fred van Leer en eigenaresse Ramona Koonings de kijkers mee in de zoektocht naar de perfecte jurk voor onze Koonings bruiden. Dit seizoen staat diversiteit centraal. Verschillende maten, leeftijden en budgetten komen aan bod.

NEW 2021 COLLECTION

De nieuwe collectie bruidsjurken is nu in de winkel!

Maak een afspraak