SAY YES TO THE DRESS

SAY YES TO THE DRESS BENELUX SEIZOEN 6

Ook bij het nieuwe seizoen van Say Yes to the Dress is weer opgenomen bij Koonings The Wedding Palace. En dit nieuwe seizoen begint grootser dan ooit tevoren! In de speciale eerste aflevering gaan de bruiden niet alleen op zoek naar een trouwjurk, maar worden ze door Fred van Leer en de stylistes van Koonings verrast met een heel huwelijk! Drie stellen beleven de dag van hun leven met een spetterende bruiloft op een koninklijke locatie. Say Yes To The Dress Benelux is vanaf dinsdag 10 augustus 2021 om 20:30 uur te zien bij TLC en 7 dagen vooruit te bekijken op discovery+.

LEES ONZE SAY YES TO THE DRESS BLOG

SAY YES TO THE DRESS BENELUX SEIZOEN 5

Ook voor het vijfde seizoen is Koonings weer de host van het TLC programma Say Yes To The Dress Benelux. Stylist en presentator Fred van Leer is weer in ons paleis geweest om samen met eigenaresse Ramona Koonings en onze stylisten bruiden te helpen aan hun droomjurk.

Met ook dit jaar een bruid die binnen haar budget móet blijven. Een bruid waarvan de moeder haar mening niet onder stoelen of banken schuift. Een bruid die een prinsessen jurk of een extra sexy jurk zoekt. Een bruid waarvan haar BFF denkt dat haar mening belangrijker is dan die van de bruid zelf. En een bruid die ‘JA’ zegt tegen de perfecte jurk voor haar grote dag. Kortom Say Yes waar we zo van houden!

Say Yes To The Dress - Fred & Romy
Say Yes To The Dress - Fred & Ramona

SAY YES TO THE DRESS BENELUX SEIZOEN 4

Ook het vierde seizoen van het populaire TLC programma is alweer met enige regelmaat te zien op televisie. Koonings is al 4 seizoenen host van het TLC programma Say Yes to the Dress Benelux. De eerste drie seizoenen waren een groot succes! Say Yes to the Dress Benelux is het best bekeken programma van TLC. Hierdoor kon een vierde seizoen niet uitblijven. De Benelux versie wordt gehost door Koonings the Wedding Palace, de grootste bruidsmodezaak ter wereld. Met ruim 11.000 m² aan totaalbeleving, een enorm uitgebreid assortiment aan jurken én vakkundige bruidsstylisten, is Koonings de aangewezen bruidsmodezaak om dit te doen. Ook deze keer nemen de stylisten van Koonings, stylist en presentator Fred van Leer en eigenaresse Ramona Koonings de kijkers mee in de zoektocht naar de perfecte jurk voor onze Koonings bruiden. Dit seizoen staat diversiteit centraal. Verschillende maten, leeftijden en budgetten komen aan bod.

NEW 2021 COLLECTION

De nieuwe collectie bruidsjurken is nu in de winkel!

Maak een afspraak

Start your own fairy tale here
Maak een afspraak