INEKE'S RESTAURANT

Dé roze eyecatcher in het pand van Koonings: een prachtig restaurant vernoemd naar Mevrouw Koonings: Ineke’s!

Of je nu voorafgaand aan jouw afspraak eerst gezellig een kopje koffie drinkt met je entourage. Of na je afspraak geniet van een klassieke high-tea om te vieren dat je geslaagd bent voor jouw droomjurk of trouwpak: het helemaal roze Ineke’s Restaurant heeft haar deuren altijd voor jou geopend.

RESERVEREN

Ons restaurant is aangepast aan de hand van de richtlijnen van het RIVM. Alle tafeltjes staan ruim genoeg uit elkaar zodat we jullie op gepaste afstand kunnen voorzien van veel lekkers. Er zijn maximaal 30 plekken en uiteraard willen we graag zoveel mogelijk mensen blij maken met een tafel. Dus wil jij met jouw entourage genieten van een verse lunch of een home made taartje? Reserveren dan een tafeltje.

Via ons digitale reserveringssysteem is het mogelijk 24 uur per dag reserveren. Online reserveren is alleen mogelijk tot en met 15 personen.
Kom jij met een grotere groep? Geen probleem! Reserveer jouw tafel dan telefonisch van maandag t/m vrijdag van 09:30 - 17:00, zaterdag van 09:30 - 18:00 of zondag van 10:00 - 16:00 via: 0031 (0)493-724 405.

Reserveren

menukaart

Pasroomservice

Hoe leuk! Heb jij je pasafspraak bij Koonings? Dan bieden wij nu pasroomservice aan! Jij geeft aan de styliste jouw bestelling door, het wordt vers voor je klaargemaakt in ons huisrestaurant Ineke's. Wij vinden het belangrijk om de lokale bedrijven te steunen en werken daarom met gezonde en lokale producten.

Pink paradise

Werkelijk álles is roze, goud of versierd met bloemen. Alleen daarom is het al leuk om met jouw entourage na jullie afspraak nog even naar het pink paradise te komen. Want waar je ook voor komt bij Koonings, op de liefde moet getoast worden!

Ineke's met liefde geserveerd

Geniet in deze knusse roze omgeving van etagères gevuld met de lekkerste gebakjes en hapjes. Taarten, soepen, poké bowls, salades en snacks... alles is huisgemaakt bij Ineke's! Wil je gaan voor de high tea of kom je met een groep van meer dan 15 personen? Reserveer dan eerst even telefonisch via: 0031 (0)493-724 405.