Randy Fenoli kennen we natuurlijk van Say Yes to the Dress, waarin hij zijn ongezouten mening  geeft aan de bruiden. Ook heeft Randy zijn eigen collectie trouwjurken ontworpen waarin hij al zijn ervaring en passie heeft verwerkt.

Randy Fenoli

De collectie bruidsjurken van Randy Fenoli wordt gekenmerkt door de hoge kwaliteit en opvallende en uitdagende elementen. De filosofie van Randy is dat maat, leeftijd en vorm niet uitmaakt, élke vrouw is prachtig. Met dit in zijn hoofd ontwerpt hij stuk voor stuk prachtige trouwjurken.

Randy is te zien in TLC programma’s als Say Yes to the Dress, Big Bliss, Randy Knows Best en Randy to Rescue. Hiermee bereikt hij elke week miljoenen mensen.

Zijn ervaring in de bruidswereld begon al op jonge leeftijd. Hij leerde zichzelf naaien en werd gedreven door zijn fascinatie voor design. Door zijn passie kwam hij terecht op het Fashion Institute of Technology. Onmiddellijk na zijn afstuderen lanceerde Randy twee collecties. Vervolgens heeft Fenoli twee DEBI-awards mogen ontvangen, de meest prestigieuze prijs voor bruidsontwerpers. Maak een afspraak bij Koonings The Wedding Palace en pas de jurken van de Amerikaanse Say Yes to the Dress ster in de Nederlandse Say Yes to the Dress bruidswinkel.

KOONINGS account

Al jouw favorieten op één plek

Maak account