Afbeelding bij artikel
Blog Deemz Pastry
Datum
04 april 2023

Taart van Deemz Pastry
 

Op 1 april vierden wij hier bij Koonings de tweede verjaardag van Ramona's zoontje Robert. Het hele feestje was in circus thema. Natuurlijk hoort er bij een mooi feest ook een prachtige taart in stijl. Hier bij Koonings zijn we beter met trouwjurken dan met bakken, dus vroegen we Démy van Deemz Pastry om voor dit feest een sweettable in stijl te creëren. 

Démy heeft een grote passie en creativiteit voor bakken. Ze is in 2017 afgestudeerd als patissier. Haar missie is niet alleen om mooie creaties en lekkere creaties te maken maar ook om deze voor iedereen toegankelijk te maken. Doordat ze van dichtbij heeft meegemaakt dat mensen met allergieën niet altijd kunnen genieten van wat lekkers vindt ze het belangrijk dat haar allergie vrije baksels net zo lekker smaken als al haar "normale" gebak. Naast verjaardagstaarten maakt Démy natuurlijk ook de mooiste bruidstaarten. Ze draait haar hand ook niet om voor een volledig gedecoreerde sweettable die gevuld is met cakepops, macarons en cupcakes. En precies daarom vroegen wij Deemz Pastry om ook voor ons grote circusfeest een passende taart en sweettable te creëeren. 

Blog Deemz Pastry

De sweettable was een gigantisch succes. Alle gasten waren enorm onder de indruk van hoe prachtig de taart en alle andere gebakjes er uit zagen. Démy had alle creatieve vrijheid om binnen het thema iets moois te maken en dat heeft ze gedaan. Net zo belangrijk: alles was net zo lekker als dat het er uit zag. Deze zoete verrassing maakte het feest helemaal compleet. Op de website van Deemz Pastry kun je alle mogelijkheden bekijken en zie je bijvoorbeeld ook wat voor prachtige bruidstaarten ze maakt. Een tip van ons voor jou, want een taart en/of sweettable van Démy maakt ook jouw bruiloft compleet!  

Ga naar de website van Deemz Pastry

Blog Deemz Pastry
Blog Deemz Pastry
Blog Deemz Pastry
Blog Deemz Pastry