Afbeelding bij artikel
Blog Bella Ballon
Datum
05 april 2024

Bella Ballon als kindervermaak op je bruiloft

Jullie gaan trouwen en hebben besloten om ook kinderen te gast te hebben op jullie trouwdag. Wat leuk dat ook de kleintjes deel uit mogen maken van jullie speciale dag! Kinderen zullen gegarandeerd wat extra vrolijkheid brengen. Tenminste, wanneer jullie niet vergeten dat een huwelijk een volwassen gebeurtenis is waar ook best wat formele momenten zullen zijn. Nodig je kinderen uit op je bruiloft dan is het juiste kinderentertainment een must! Bella ballon weet als geen ander hoe ze de kinderen kan vermaken en ook hen een onvergetelijke dag kan bezorgen.

 

 

Het leukste kinderentertainment

Tijdens een speciale dag zoals een bruiloft waar vooral de focus ligt op de volwassenen is het vooral belangrijk om te zorgen dat kinderen zich betrokken voelen en dat er voldoende vermaak voor ze aanwezig is. Om er voor te zorgen dat ouders zelf ook kunnen genieten van de feestelijkheden is het inhuren van een professionele kinderentertainer de perfecte manier om er voor te zorgen dat de kinderen een onvergetelijke dag beleven. Hier bij Koonings hebben wij kennis mogen maken met Bella Ballon. Een vrolijke, creatieve spring in 't veld die met haar enthousiasme de kinderen én de volwassenen weet te verwonderen met haar ballon creaties.

 

Blog Bella Ballon
Blog Bella Ballon

Bella Ballon

Voor de 3e verjaardag van Robert, het zoontje van Ramona Koonings nodigde wij Bella uit om de kinderen kennis te laten maken met haar magische ballon creaties. Bella opende haar act met één van haar vrolijke popliedjes en een goocheltruc waarmee ze jong en oud wist te verbazen. Daarna heeft ze voor zowel de kinderen als volwassenen de meest bijzondere kunstwerken van ballonnen gemaakt. Bella ballon was een geweldige toevoeging aan dit bijzondere feest en wij zijn er van overtuigd dat ze dat ook op jullie bruiloft is. 

Blog Bella Ballon

Zijn op jullie bruiloft kinderen te gast en willen jullie hen ook een onvergetelijke dag bezorgen? Bekijk dan de website van Bella Ballon voor alle mogelijkheden!

Ga naar de website van Bella Ballon