Afbeelding bij artikel
Blog Jip & Daym
Datum
03 april 2023

Jip & Daym op je bruiloft

Jouw bruiloft is natuurlijk niet compleet zonder een fijn feest om te vieren dat jullie in het huwelijksbootje zijn gestapt. Een feest is weer niet compleet zonder fijne muziek. En laten we eerlijk zijn, live muziek blijft toch altijd het leukste. Wij organiseerden recentelijk een groot feest en nodigde Jip & Daym uit om op te komen treden.

Per toeval kwamen we de heren tegen. Een frisse uitstraling en uitgebreid repertoire maakte dat we de mannen boekte voor het verjaardagsfeest van Robert, het 2 jarige zoontje van Ramona. De gastenlijst was met gasten in de leeftijd van 2 tot 90 jaar behoorlijk gevarieerd en we waren dan ook op zoek naar een muzikale act die bij iedereen in de smaak zou vallen. Jip & Daym wisten met zijn tweeën de hele zaal te vullen met sfeervolle muziek. Voorafgaand aan het feest hebben we met de mannen kunnen bespreken wat voor soort muziek we graag wilde horen en daarnaast wisten ze ook haarfijn de gasten aan te voelen. 

Blog Jip & Daym
Blog Jip & Daym

Gitarist Jip en pianist Daym hebben elkaar leren kennen op het Conservatorium en vormen sindsdien een muzikaal duo. Met bakken vol plezier en passie voor muziek spelen ze op allerlei soorten feesten. Van rustige en sfeervolle achtergrond muziek tot jouw favoriete covers die gasten laten dansen, Jip & Daym spelen het. Die veelzijdigheid, het fijne contact en het geslaagde feest maken dat wij jullie deze muzikale act willen tippen voor jullie bruiloft. 

Op de website van Jip & Daym vind je alle informatie en kun je contact opnemen. 

Ga naar de website van Jip & Daym