Afbeelding bij artikel
Blog Verloofd
Datum
26 december 2022

Ik ben ten huwelijk gevraagd, wat nu?

Allereerst: van harte gefeliciteerd! Eindelijk, jouw liefde heeft de grote vraag gesteld en natuurlijk zei jij "JA"! Wij kunnen ons voorstellen dat na dit mooie moment al heel snel van alles door je hoofd schiet. Wij zijn hier om je te helpen met de eerste stappen na het huwelijksaanzoek. Relax, geniet en laat je inspireren! 

Geniet van dit moment

Misschien wel het allerbelangrijkste onderdeel van verloofd zijn: geniet van het moment! Er staat jullie een hele leuke maar ook drukke periode te wachten. Neem dus lekker de tijd om te genieten van deze romantische gebeurtenis. Bij "genieten van het moment" hoort voor jullie misschien ook wel het delen van het goede nieuws met vrienden en familie. Share the joy! Bedenk samen van te voren hoe jullie iedereen willen laten weten dat jullie verloofd zijn. Wat inspiratie nodig? Onderstaande foto's zijn makkelijk te maken en leuk om rond te sturen of op je social media te delen. Laat de voorpret maar beginnen! 

Blog verloofd
Blog verloofd
Blog Verloofd

Pick the date

Waarschijnlijk hebben jullie na de bekendmaking van jullie verloving al een paar keer de vraag gekregen: "Hebben jullie al een datum"? Misschien is er een speciale dag die veel betekenis voor jullie heeft of wisten jullie al direct wat jullie trouwdatum zal gaan worden. Maar mochten jullie nu toch nog niet helemaal voor een datum kunnen kiezen zo snel na de verloving, ga dan in ieder geval al wel nadenken over in welke periode jullie willen gaan trouwen. Het organiseren van een bruiloft neemt toch al snel 8 maanden tot een jaar tijd in beslag dus het is fijn om daar rekening mee te houden. 

De trouw locatie

Voor heel veel stellen is dit één van de moeilijkste beslissingen als het gaat om de trouwdag: waar stappen jullie in het huwelijksbootje? De locatie vormt namelijk een belangrijke basis van je huwelijksdag. Ga je voor een chique kasteelbruiloft, een bohemian buitenbruiloft of toch voor een urban city bruiloft? Jullie smaak komt het beste tot zijn recht op een locatie die past bij het totaalplaatje dat jullie van jullie bruiloft hebben. Kom je er nog niet helemaal uit? Ga beiden eens op zoek naar trouw locaties die jullie aanspreken. Maak hier twee lijstjes van en kijk waar de overeenkomsten zitten. Zodra jullie een locatie hebben gevonden neem dan zo snel mogelijk contact op om een dag te reserveren. Als jullie een datum hebben gekozen kun je die meteen veilig stellen. Maar hebben jullie alleen nog een maar een maand of bepaalde periode in gedachten kunnen jullie misschien in overleg met de trouw locatie om samen tot een geschikte trouwdatum te komen.

Blog Verloofd
Blog Verloofd
Blog verloofd

Say yes to the dress

Ja, dit is waarschijnlijk hét ding waar jij als bruid het langste over droomt: de trouwjurk! Misschien denk je dat jullie outfits niet helemaal bovenaan jullie lijstje hoeven te staan, maar wij zijn hier om jullie te vertellen dat dat naast de datum en de locatie het vinden van een trouwjurk niet te lang kan wachten. Op dit moment raden wij aan om 9 tot 12 maanden voor jullie trouwdag jouw trouwjurk te gaan kiezen. Op een bruidsjurk zit al snel zo'n 6 a 7 maanden levertijd. Daarna moet de trouwjurk natuurlijk ook perfect voor jou vermaakt worden en ook hiervoor moet je zo'n 3 maanden tijd rekenen. Kortom: laat jouw droom zo snel mogelijk uitgekomen en ga op zoek naar de bruidsjurk die perfect bij jou past. Wij verwelkomen je heel graag in ons weddingpalace. Wist je dat ook de mannen bij ons terecht kunnen voor een trouwpak? Wanneer je bij ons slaagt voor je trouwjurk kunnen wij ook jouw husband to be perfect adviseren voor een trouwpak die prachtig matcht met de trouwjurk. Wil je inspiratie op doen? Bekijk dan hieronder een deel van onze collectie

En de rest zal volgen...

Natuurlijk, jullie to do list voor de bruiloft zal nog een stuk langer worden. Er is zo veel meer te regelen na de trouwdatum, trouw locatie en jullie outfits. Maar we hopen dat deze blog jullie al een klein beetje op weg heeft geholpen. 

Vergeet vooral niet te genieten en maak de voorbereidingen net zo onvergetelijk als jullie trouwdag zelf. 

Ben je nu meteen geïnspireerd en gemotiveerd? Maak dan direct een afspraak. Onze stylistes staan klaar om met jou op zoek te gaan naar de perfecte trouwjurk of trouwpak

Maak een afspraak