Afbeelding bij artikel
Koonings KRUU
Datum
15 mei 2023

Koonings & KRUU werken samen
voor de ultieme trouwbeleving

Ramona Koonings, eigenaresse van 's werelds grootste bruidsmode winkel, designer, trouw-expert en TV host van programma’s als Say Yes To The Dress & Married At First Sight en KRUU, Europa's grootste verhuurbedrijf van photobooths, zijn verheugd een nieuwe samenwerking aan te kondigen. Deze spannende samenwerking brengt het beste van bruidsmode en photobooth plezier samen om onvergetelijke trouwherinneringen te creëren en vast te leggen.

Koonings KRUU

Met KRUU's top-of-the-line en eenvoudig te gebruiken photobooths en Koonings' uitgebreide selectie van prachtige bruidsmode, belooft deze samenwerking de trouwervaring voor bruidsparen en hun gasten te verbeteren. Van klassieke en tijdloze looks tot moderne en trendy stijlen, Koonings heeft de outfit voor elke bruid en bruidegom. KRUU's photobooths zullen alle speciale momenten van je grote dag vastleggen.


"Bij Koonings geloven we dat elke bruid het verdient om zich mooi en speciaal te voelen op haar trouwdag. Daarom zijn we enthousiast om samen te werken met KRUU en onze bruiden en bruidegoms een unieke en leuke manier te geven om hun herinneringen vast te leggen."
- Ramona Koonings

 

Deze samenwerking komt precies op het juiste moment, want bruidsparen zijn altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om hun trouwdag nog specialer te maken. KRUU en Koonings zijn zorgen samen voor een onvergetelijke ervaring die een blijvende indruk zal maken op bruidsparen en hun gasten.

Breng je binnenkort een bezoek aan Koonings, dan wil je zeker de KRUU-Photobooth uitproberen die in de bruidszaak staat. Het is de perfecte manier om je bezoek aan 's werelds grootste bruidsmodezaak vast te leggen en voor altijd te herinneren.

Koonings KRUU

Koonings klanten kunnen €60 besparen op een KRUU photobooth met de exclusieve promo code "KOONINGS60"

Dus maak je klaar om te poseren, een foto te nemen en deze uit te printen met KRUU's geweldige photobooths. Geloof ons, je huwelijksfeest zal niet compleet zijn zonder hen!

Boek hier jouw KRUU photobooth