Afbeelding bij artikel
De trouwjurk van Wendy
Datum
27 september 2023

Voor deze jurk koos Wendy uit MAFS

De gezellige en spontane Wendy heeft haar leven helemaal op orde maar miste nog één ding; de liefde van haar leven. Om die reden gaf ze in dit seizoen van Married at First Sight – Match or Mistake het ja-woord aan haar man Jeroen. Wil jij alles weten over de droomjurk die ze hiervoor uitkoos? Lees hier alles over de trouwjurk van Wendy!

De trouwjurk van Wendy

Wendy heeft al van kinds af aan altijd gezegd dat ze wil trouwen en ooit die mooie jurk aan wil. Onze stylist Romy was degene die haar daarbij mocht helpen.

Wendy koos voor een romantische prinsessentrouwjurk van het merk Ladybird. De A-lijn jurk heeft een volumineuze rok van tule met kantborduursel. Het transparant kanten topje in combinatie met de V-halslijn en lage rug maken de jurk sexy maar toch elegant. Met een prachtige lach en volle bos krullen stond Wendy te stralen toen ze het ja-woord gaf.

De trouwjurk van Wendy

Vind jij de stijl van Wendy's jurk ook zo mooi? Bekijk dan onderstaande jurken uit onze collectie of maak direct een afspraak om de trouwjurk van jouw dromen te vinden!

 

Maak jouw afspraak

Koonings Trouwjurk Demetrios Capsule 200165 Bruidsmode Hochzeitskleid Bridal Dress
Koonings Ladybird trouwjurk Agnis bruidsmode hochzeitskleid bridal dress
Koonings trouwjurken Pronovias the journey collection bruidsmode hochzeitskleid bridal dress