Afbeelding bij artikel
MAFS Marissa
Datum
19 september 2023

Voor deze jurk koos Marissa uit MAFS

In de tweede aflevering van dit seizoen Married At First Sight – Match or Mistake gaf bruid Marissa het ja-woord aan Jack. Wil jij alles weten over de trouwjurk van Marissa? Lees dan snel verder!

De trouwjurk van Marissa

De prachtige bruid Marissa was al een tijdje single maar gunde zichzelf de liefde. Ze legde haar vertrouwen in de handen van de experts van Married at First Sight om de perfecte match voor haar te vinden. En zo stond ze als tweede bruid van dit seizoen Married at First Sight – Match or Mistake te stralen in een schitterende trouwjurk. 


Onze styliste Romy hielp haar bij het vinden van haar droomjurk. De romantische A-lijn trouwjurk van het merk Ladybird – model Tahlia – heeft een transparant lijfje met V-halslijn. De smalle schouderbandjes kruisen op de rug. Met in de rok een extra laagje tule vol pailletten en de geborduurde glinsteringen op het kant krijgt de jurk een verrassend effect.

Blog Marissa

Vind jij de stijl van Marissa's jurk ook zo mooi? Bekijk dan onderstaande jurken uit onze collectie of maak direct een afspraak om de trouwjurk van jouw dromen te vinden!

 

Maak jouw afspraak

Koonings Ladybird trouwjurk Agape bruidsmode hochzeitskleid bridal dress
Ramona Koonings Couture KN2333 Verona
Koonings Trouwjurk Demetrios Capsule 200165 Bruidsmode Hochzeitskleid Bridal Dress