Afbeelding bij artikel
Blog MAFS Malou
Datum
16 januari 2024

Voor deze jurk koos Malou uit MAFS

De sociale en enthousiaste Malou is klaar voor het vinden van de liefde. Zoals Malou zelf aangeeft heeft ze een hele uitgesproken en energieke persoonlijkheid. Ze is dan ook op zoek naar een lieve zorgzame man die haar sprankelende persoonlijkheid ook kan handelen. Malou is een echte fashionista met een schoenenverzameling waar je U tegen zegt. Aan styliste Romy de eer om een trouwjurk te vinden die Malou waardig is!

De trouwjurk van Malou

Wat een gezellige middag hebben we gehad toen Malou samen met haar entourage haar trouwjurk uit kwam zoeken. Styliste Romy hielp Malou bij het maken van haar keuze. De bruid was op zoek naar een mooie witte trouwjurk met een a-lijn rok en bandjes. Uiteindelijk is Malou gevallen voor deze prachtige trouwjurk uit de collectie van Ladybird. De off shoulder bandjes die overlopen in een diepe V-hals geven de jurk een sexy look. De A-lijn rok is gemaakt van prachtig glittertule en de kanten applicaties geven de trouwjurk een romantische en moderne uitstraling. Malou zag er prachtig uit in haar droomjurk. Wij hopen dat ze ook haar droomman heeft gevonden! 

Blog MAFS Malou

Vind jij de trouwjurk van Malou ook prachtig? Bekijk dan de onderstaande jurken uit onze collectie en maak direct een afspraak om de jurk van jouw dromen te vinden.

Maak een afspraak

St. Patrick
Milla Nova
Ladybird