Afbeelding bij artikel
De trouwjurk van Elanor
Datum
05 oktober 2023

Voor deze jurk koos Elanor uit MAFS

In de zevende aflevering van dit seizoen van Married at First Sight – Match or Mistake maakte een verrassingskoppel hun intrede. Daarmee zijn zij het laatste koppel dat elkaar dit seizoen het ja-woord geeft. Ontdek hier in welke jurk Elanor tegenover Mike aan het altaar stond.

De trouwjurk van Elanor

Elanor is inmiddels alweer 6 jaar vrijgezel. Naast werk heeft ze ook een druk privéleven, maar toch mist er iets in haar leven. Nu is de tijd rijp voor verandering, en dit is de ideale kans om de liefde van haar leven te vinden. 

Ze schitterde in de prachtige Ramona Koonings Couture KN1949 Terri. Deze jurk is een ware blikvanger en past perfect bij Elanors unieke persoonlijkheid. De trompetjurk omarmt de rondingen van Elanor op een elegante manier en laat haar figuur schitteren. De diepe v-hals creëert een sexy tint, terwijl de off-shoulder bandjes en lange sleep een vleugje romantiek toevoegen aan het geheel.
 

De trouwjurk van e

Vind jij de stijl van Elanor's jurk ook zo mooi? Bekijk dan onderstaande jurken uit onze collectie of maak direct een afspraak om de trouwjurk van jouw dromen te vinden!

 

Maak jouw afspraak

Koonings Trouwjurk House of St. Patrick State of Grace Daria
Koonings trouwjurken Milla Nova bruidsmode hochzeitskleid bridal dress
Koonings Ladybird trouwjurk Davante bruidsmode hochzeitskleid bridal dress