Afbeelding bij artikel
Blog bruiloftskapsels
Datum
09 april 2024

De mooiste kapsels voor de bruiloftsgast

Je bent uitgenodigd voor een bruiloft en je wil er op je best uit zien. Natuurlijk zorg je voor een mooie, feestelijke outfit maar met een prachtig kapsel maak jij jouw bruiloft-look helemaal af. Het bruiloftsseizoen is weer begonnen dus is het tijd om jullie te inspireren met de leukste kapsels voor een bruiloft!

Bruiloftskapsel voor kort haar

Als jij denkt dat je lang haar moet hebben voor bijzondere en feestelijke kapsels heb je het mis. Wanneer je haar echt te kort is om het bijvoorbeeld op te steken zorgt een andere styling van jouw haar er al meteen anders en feestelijk uit. 

Draag jij jouw korte haar normaal gesproken losser of met bijvoorbeeld een lok? Ga dan tijdens de bruiloft eens voor een classy, slick back look zoals hiernaast op de foto. Met een andere, niet zo "dagelijkse" styling van jouw korte haar heb jij meteen een feestelijke glamorous look. Combineer dit met een knallende oog make-up en jij zult stralen!

Daarnaast is kort haar ook fantastisch te combineren met toffe haar accessoires. Probeer eens een statement haarband of wees creatief met (glitterende) haarspeldjes. En ja, zelfs jouw haar kan nog gevlochten worden. Een leuke (in)vlecht in jouw korte haar geeft meteen een leuk effect. Er zijn genoeg opties om ook van jouw korte koppie een feestje te maken! 

Blog bruiloftskapsels
Blog bruiloftskapsels
Blog bruiloftskapsels
Blog bruiloftskapsels
Blog bruiloftskapsels

Bruiloftskapsel voor half lang haar

Jouw haar is niet kort maar ook niet lang. Een tussenlengte heeft zo zijn nadelen. Zo zijn er voor bepaalde "ingewikkelde" kapsels een langere lengte nodig. Maar de lengte van jouw haar kan juist ook heel veel voordelen opleveren bij het maken van een mooi bruiloftskapsel. 

Eén van die voordelen is dat bij het maken van een updo jij de perfect lengte hebt voor mooie losse plukken. Zeg nou zelf: een mooi opgestoken kapsel met losse plukken tot je middel, dat is het gewoon niet. Daarnaast kan je met half lang haar ook bepalen hoe "poofy" jij jouw knotje wil hebben. Houd je van bescheiden, dan is jouw haar al op de juiste lengte. Wil je toch wat meer volume vraag je de haarstylist gewoon om een donut te verwerken in jouw updo zodat de knot wat voller lijkt. 

Wil je toch wat meer lengte creëren? Ga dan voor een half updo waarbij het bovenste deel van jouw haar overloopt in het onderste deel zoals de onderstaande, linker foto. op deze manier geef je je haar optisch meer lengte. En natuurlijk zijn vlechten of haaraccessoires de perfecte manieren om jouw kapsel extra feestelijk te maken!

Blog bruiloftskapsels
Blog bruiloftskapsels
Blog bruiloftskapsels

Bruiloftskapsel voor lang haar

Met jouw lange haar kan je alle kanten op als het gaat om een mooi bruiloftskapsel. Jouw haar heeft de lengte om de "ingewikkeldere" kapsels mee te kunnen maken. Het hoeft echter niet heel ingewikkeld te zijn. Met een mooi gestylde paardenstaart heb jij al een prachtig kapsel. Maar durf vooral ook eens out of the box te denken. Zo is de "bubble braid" die je hiernaast op de foto ziet erg feestelijke en trendy. 

Met lang haar zijn ook kapsels met vlechten goed te creëren. Door jouw lange lokken heb je geen last van losschietende plukjes. Kapsels met vlechten geven vooral een zomerse look. Wat nu ook erg on trend is zijn de klassieke kapsels met een moderne twist. Maak bijvoorbeeld een grace kelly rol en laat hieronder jouw gekrulde punten uit komen. 

Kortom: de mogelijkheden voor mooie bruiloftskapsels met lang haar zijn eindeloos. Bekijk onderstaande foto's maar eens voor een goede dosis inspiratie! 

Blog bruiloftskapsels
Blog bruiloftskapsels
Blog bruiloftskapsels
Blog bruiloftskapsels

Er is niets zo leuk als jezelf een glamourmomentje te gunnen voordat je naar een bruiloft gaat. Misschien ben je zelf helemaal niet zo handig in het maken van feestelijke kapsels en laat je het liever door een professional doen. De haarstylisten van Koonings beauty & hair zijn gespecialiseerd in het maken van de mooiste feestkapsels. Je kan zelfs een beauty arrangement boeken samen met een vriendin zodat voor de bruiloft jullie feestje al kan beginnen! 

Bekijk alle beauty arrangementen hier of maak direct een afspraak via de onderstaande knop. 

Maak een afspraak