Afbeelding bij artikel
Blog trouwpakkentrends 2023
Datum
06 juni 2023

De trouwpakken trends van 2023

Stap jij dit jaar in het huwelijksbootje maar heb jij nog geen idee in wat voor trouwpak jij voor het altaar wil staan? Wij laten je de trouwpakkentrends van 2023 zien in deze blog. Zo kun jij wat inspiratie opdoen en bekijken welke stijl bij jou past.

Aardetinten

Trouwkostuums zijn natuurlijk in alle kleuren verkrijgbaar. Als we kijken naar de kleurtrends van dit jaar zien we dat de aardetinten veel terug komen. Denk hierbij aan groen, bruin, beige maar zelfs ook aan roestbruine of rode tinten. Dit kleurenpalet zorgt voor een rustig geheel en dat maakt dat dit veel mannen goed zal staan. 

Blog trouwpakkentrends 2023
Blog trouwpakkentrends 2023

De vintage look

We kunnen er nog steeds niet omheen, trouwpakken met een vintage look zijn een trend. Pakken met een jaren '20, '30, '40 en '50 look en feel blijven populair. Dit hebben we voor een deel natuurlijk te danken aan populaire series als Peaky Blinders. De vintage look heeft een stoere, verfijnde en charmante uitstraling. Het leuke aan deze trend is dat hij te combineren is met een scala aan verschillende stoffen, kleuren, details en accessoires. Een pet, bretels, een stik, je kan helemaal los met toffe accessoires om de look af te maken. 

Linnen look

Een trend die we ook al wat langer zien zijn de trouwkostuums met een linnen look. Niet zo gek, want deze rustige look staat vrijwel iedereen. Ga jij trouwen in de zomer dan geeft een trouwpak met een linnen look meteen de juiste sfeer. Ga je voor deze trend kun je hem nog helemaal naar je hand zetten. Je kan voor een driedelig pak gaan inclusief das of strikje maar ook een casual look past prima binnen deze trend. Een ding is zeker: met een linnen look pas jij perfect binnen de summer vibes op jouw huwelijksdag. 

Blog trouwpakkentrends 2023
Blog trouwpakkentrends 2023

Traditioneel

We gaan back to basic met deze trend: het traditionele trouwpak. Laten we eerlijk zijn, in een klassiek trouwpak ziet iedereen er goed uit. Een strak gesneden pak in de kleuren zwart, marineblauw of grijs geven een nette en "sophisticated" uitstraling. Met een prachtige das, goede manchetknopen en bijpassende schoenen ben jij een bruidegom die indruk zal maken. 

Ben jij klaar om op zoek te gaan naar jouw trouwpak? Onze stylisten staan klaar om samen met jou een trouwkostuum te vinden dat past bij jou een jouw wensen. Is jouw aanstaande bij Koonings geslaagd voor haar trouwjurk? Dan kunnen wij jouw trouwpak natuurlijk ook perfect afstemmen op de look van jouw bruid. In deze blog lees je alles over jouw eerste afspraak.

Hopelijk tot snel!

Maak hier een afspraak